Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

27

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Μαργαρίτης – οικογένεια: Έχασα τον αδελφό μου όταν ήταν έξι ετών
LIFESTYLE

Γιώργος Μαργαρίτης – οικογένεια: Έχασα τον αδελφό μου όταν ήταν έξι ετών

Γιώργος Μαργαρίτης - οικογένεια: «Δεν ήταν ο μόνος, ξέρω κι άλλα παιδιά που δεν είχαν να τα ταΐσουν οι μανάδες τους» αναφέρει

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, αλλά και τον αδελφό του, τον οποίο έχασε σε ηλικία μόλις 6 ετών από την πείνα. Ο γνωστός ερμηνευτής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, σημείωσε: «Όταν προέρχεσαι από φτωχή οικογένεια, για να ορθοποδήσεις, θα περάσεις από συμπληγάδες πέτρες και βάλε». «Η φτώχεια είναι κι ένα τραύμα βέβαια. Μην κρυβόμαστε. Να μην έρθουν ξανά εκείνα τα χρόνια. Να μην έχουν παιδάκια να φάνε. Το ξέρετε ότι έχω χάσει κι εγώ αδελφό έξι ετών από την πείνα. Αλλά δεν ήταν ο μόνος. Πολλά παιδάκια ήταν τότε, ξέρω κι άλλα παιδιά που δεν είχαν να τα ταΐσουν οι μανάδες τους», συμπλήρωσε.

Όπως εξήγησε παρακάτω, οι περισσότεροι από τη δική του γενιά μετανάστευσαν στο εξωτερικό. «Η γενιά η δική μου μετανάστευε τότε όλη και πήγαινε στη Γερμανία, στην Αυστραλία, στον Καναδά και στην Αμερική, που ήταν και δύσκολα για να πάνε, γιατί έπρεπε να τους κάνει κάποιος πρόσκληση και μετά να φύγουν», αναφέρει.

Τέλος, μίλησε για τη γυναίκα του, η οποία όπως είπε, δεν ανακατεύεται ποτέ στα επαγγελματικά του. «Η γυναίκα μου δεν ανακατεύεται καθόλου στο επάγγελμα μου, όπως και εγώ δεν ανακατεύομαι στις κατσαρόλες Είναι στο σπίτι. Νοικοκυρά και τίποτα άλλο», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις