Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

01

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έφαγαν κύκνο: Φρικιαστικό περιστατικό στη Νέα Υόρκη
ΚΟΣΜΟΣ

Έφαγαν κύκνο: Φρικιαστικό περιστατικό στη Νέα Υόρκη

Έφαγαν κύκνο: Μαζί με τον άτυχο κύκνο απήγαγαν και τα τέσσερα μωρά του τα οποία προόριζαν για κατοικίδια

Τρεις έφηβοι από τη Νέα Υόρκη σκότωσαν σε μια προστατευόμενη τοπική λίμνη έναν θηλυκό κύκνο, τον μαγείρεψαν, τον έφαγαν και απήγαγαν τα τέσσερα μωρά του. Ο κύκνος με το όνομα Φαίη έγινε το δείπνο τεσσάρων νεαρών την Ημέρα Μνήμης στο Manlius – ένα χωριό 4.600 κατοίκων, το οποίο έχει μια λίμνη στην οποία ζουν γενιές κύκνων από το 1905. Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι οι έφηβοι – τρεις φίλοι, ηλικίας 16, 17 και 18 ετών – νόμιζαν ότι η Φαίη ήταν πάπια πριν τη σφάξουν και την μαγειρέψουν.

«Δεν ήξεραν ότι ήταν κύκνος και δεν ήξεραν ότι δεν ήταν άγριο ζώο και ότι στην πραγματικότητα ανήκε στο χωριό Manlius», δήλωσε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας. Και οι τρεις νέοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για κλοπή, εγκληματική βλάβη και καταπάτηση περιουσίας. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν πάει για «κυνήγι», όταν πήδηξαν τον φράχτη και σκότωσαν την άτυχη Φαίη στη φωλιά της στις 3 μετά τα μεσάνυχτα. Αφού τη σκότωσαν την πήγαν σε ένα από τα σπίτια τους, τη μαγείρεψαν και την έφαγαν.

Οι τρεις νέοι άρπαξαν επίσης τα τέσσερα μωρά της σχεδιάζοντας να τα κρατήσουν ως κατοικίδια. Ο δήμαρχος της πόλης, δήλωσε ότι οι μικροί κύκνοι, ηλικίας περίπου 4 εβδομάδων, βρίσκονται τώρα υπό τη φροντίδα ενός βιολόγου που φροντίζει την υγεία των κύκνων της πόλης.

Kyknos1
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις