Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος: Πώς κατάφερε και το έκοψε η Σία Κοσιώνη
LIFESTYLE

Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος: Πώς κατάφερε και το έκοψε η Σία Κοσιώνη

Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος: "Το οφείλω στο Κώστα και τον μικρό μου Δήμο"

Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος σήμερα και η Σία Κοσιώνη έστειλε το δικό της μήνυμα, περιγράφοντας τον αγώνα της μέχρι να καταφέρει να κόψει τελικά το τσιγάρο. Με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ ευχαρίστησε όλους όσοι τη βοήθησαν να σταματήσει το κάπνισμα, ανάμεσά τους ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης, και ο γιος της, Δήμος.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

“Σήμερα, παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, ήρθε η στιγμή να σας πω ότι τα κατάφερα! Πιστέψτε με, δεν μου το είχε κανείς. Και πρώτα από όλα δεν μου το είχα εγώ η ίδια. Κάπνιζα πολύ και από μικρή. Ακόμη και σήμερα οι φίλοι μου δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν ότι η Σία δεν καπνίζει.

Όμως, ναι, η Σία δεν καπνίζει πια και το οφείλει στον Κώστα της που πρώτος το κατάφερε δείχνοντάς μου τι θα πει αποφασιστικότητα και πείσμα, στην σπουδαία Παρασκευή Κατσαουνου, καθηγήτρια πνευμονολογίας στο ΕΚΠΑ που με την εμπειρία και την επιστημονική της κατάρτιση μας έδειξε τον τρόπο και φυσικά στον μικρό μου Δήμο που ήταν δίπλα μου και με υποστήριζε σε κάθε βήμα παρακολουθώντας τους στόχους μου. Ένα μήνυμα λοιπόν από μένα. Στους μικρούς: μαγκιά τελικά είναι να είσαι ελεύθερος. Στους μεγάλους: αν μπόρεσα εγώ, μπορούν όλοι. Ζήτα βοήθεια” έγραψε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις