Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές 2023 – Παναγιωτόπουλος: Είμαι κι εγώ στρατιώτης της Ελλάδος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 – Παναγιωτόπουλος: Είμαι κι εγώ στρατιώτης της Ελλάδος

Εκλογές 2023 - Παναγιωτόπουλος: «Αν έμαθα κάτι αυτά τα χρόνια, εκτός από το να φοράω με υπερηφάνεια τη σημαία στο πέτο μου ήταν να κάνω το καθήκον μου» δήλωσε ο απελθών υπουργός Εθνικής Άμυνας

«Στρατιώτης της Ελλάδος» δήλωσε για άλλη μια φορά ο απελθών υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά την παράδοση των καθηκόντων του στον υπηρεσιακό υπουργό Αλκιβιάδη Στεφανή.

Τηλεφώνημα έκπληξη Ακάρ στον Παναγιωτόπουλο – “Κοίτα, Νίκο, ποιον έχω δίπλα μου”

«Έτσι λειτούργησα, έτσι αισθάνθηκα και νομίζω ότι τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι ορατά και αποτυπώθηκαν άλλωστε και προσωπικά, αλλά ασφαλώς και συλλογικά στις πρόσφατες εκλογές όταν η κοινωνία εκτίμησε τη μεγάλη προσπάθεια για την ισχυροποίηση της χώρας. Αν έμαθα κάτι αυτά τα χρόνια, εκτός από το να φοράω με υπερηφάνεια τη σημαία στο πέτο μου ήταν να κάνω το καθήκον μου» σημείωσε στην ανάρτησή του.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ευχαρίστησε «όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλα τα μήκη και πλάτη της Πατρίδας» για τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου:

«Είχα δηλώσει πριν από τέσσερα χρόνια που ανέλαβα Υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας ότι είμαι κι εγώ στρατιώτης της Ελλάδος.

Έτσι λειτούργησα, έτσι αισθάνθηκα και νομίζω ότι τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι ορατά και αποτυπώθηκαν άλλωστε και προσωπικά, αλλά ασφαλώς και συλλογικά στις πρόσφατες εκλογές όταν η κοινωνία εκτίμησε τη μεγάλη προσπάθεια για την ισχυροποίηση της χώρας.

Αν έμαθα κάτι αυτά τα χρόνια, εκτός από το να φοράω με υπερηφάνεια τη σημαία στο πέτο μου ήταν να κάνω το καθήκον μου.

Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία.

Ευχαριστώ όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλα τα μήκη και πλάτη της Πατρίδας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις