Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές 2023 – Καρατζαφέρης: Κι όμως, είχε προβλέψει ακριβώς το 40% της ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 – Καρατζαφέρης: Κι όμως, είχε προβλέψει ακριβώς το 40% της ΝΔ

Εκλογές 2023 - Καρατζαφέρης: Ο Γιώργος Καρατζαφέρης τον Φεβρουάριο του 2023 είχε προβλέψει ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει με 40%

Και όμως. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε προβλέψει με ακρίβεια το αποτέλεσμα των εκλογών. Είχε προβλέψει με ακρίβεια ότι η Νέα Δημοκρατία θα πάρει 40% και έλεγε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα περιοριστεί στο 20% και είχε κάνει την πρόβλεψη στο δικό του κανάλι, το ΑΡΤ. Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό ότι στο άκουσμα της πρόβλεψης, η παρουσιάστρια της εκπομπής φάνηκε να μην τον πιστεύει, τον ρώτησε αν με το 40 εννοεί ποσοστά… και του συνέστησε να συγκρατηθεί, με τον ίδιο να απαντά: Δεν κρατιέμαι, θα το δείτε, θα γίνει ωραίο πάρτι στον πολιτικό τον χάρτη… Και συνέχισε λέγοντας ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβουν στις εκλογές συν ένα 35% από το προηγούμενο ποσοστό τους και θα εκλέξουν περισσότερους βουλευτές.

“Η Νέα Δημοκρατία θα πάρει 40% και βάλε”, ήταν η πρόβλεψη του Γιώργου Καρατζαφέρη. Αλλά χθες που ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1, ο παλαίμαχος πολιτικός αρνήθηκε να κάνει εκ νέου πρόβλεψη. Θέλει να περιμένει πρώτα να ξεκινήσουν την καμπάνια και μετά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις