Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης εκλογές 2023: Αρθρογράφος της “Αυγής” του ζητάει να παραιτηθεί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης εκλογές 2023: Αρθρογράφος της “Αυγής” του ζητάει να παραιτηθεί

Πολάκης εκλογές 2023: Ο συγγραφέας Νίκος Σαραντάκος απάντησε στο Facebook στον Παύλο Πολάκη ζητώντας του να παραιτηθεί.

Παρέμβαση στο Facebook του Παύλου Πολάκη και δη στο post του μετά τα εκλογικά αποτελέσματα, έκανε ο συγγραφέας και αρθρογράφος της εφημερίδας “Αυγή” Νίκος Σαραντάκος, ο οποίος ζήτησε από τον Χανιώτη βουλευτή να παραιτηθεί, καθώς ευθύνεται για την πανωλεθρία στα Χανιά. Η Κρήτη, αξίζει να σημειωθεί, πως για πρώτη φορά έγινε “μπλε” σε εκλογές.

Ο Νίκος Σαραντάκος απάντησε σε ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο Facebook: “Από το αποτέλεσμα αποδεικνύεται πως ήταν λάθος του Αλέξη Τσίπρα που ανακάλεσε την αρχική του απόφαση να μην σας συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια” και συνέχισε: “Την πανωλεθρία στα Χανιά, που τα κέρδισε η ΝΔ πρώτη φορά στην ιστορία, τη χρεώνεστε εσείς, υπουργέ”. Έκλεισε δε λέγοντας: “Το θαρραλέο θα ήταν να παραιτηθείτε από το ψηφοδέλτιο των επόμενων εκλογών”. Ένας χρήστης του Facebook του απάντησε, ρωτώντας “Αφού παραιτηθεί ο Τσίπρας για την πανωλεθρία ή πριν;”, με τον Νίκο Σαραντάκο να του επισημαίνει: “O Τσίπρας μετά τις εκλογές”.

Αρθρογράφος της "Αυγής" ζητάει από τον Πολάκη να παραιτηθεί - "Την πανωλεθρία στα Χανιά τη χρεώνεστε"
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Ο Παύλος Πολάκης είχε γράψει στην ανάρτησή του στο Facebook: “Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε όσους στήριξαν το ΣΥΡΙΖΑ και εξέλεξαν και μένα βουλευτή Χανίων ξανά.

Η συνολική ήττα είναι βαριά.

Χρειάζονται γρήγορες κινήσεις, ιδεολογικό-πολιτικό και οργανωτικό ξεκαθάρισμα και συνολική ανασυγκρότηση για να προχωρήσουμε. Θα το κάνουμε με αποφασιστικότητα”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις