Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Παραίτηση Τσίπρα: “Πήγε στην Κουμουνδούρου με το χαρτί στο χέρι, δεν έγινε δεκτό”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραίτηση Τσίπρα: “Πήγε στην Κουμουνδούρου με το χαρτί στο χέρι, δεν έγινε δεκτό”

Παραίτηση Τσίπρα: "Είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της επόμενης εκλογικής μάχης, που δεν νομίζω κανείς να προθυμοποιηθεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά"

Για το κλίμα που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συντριπτική ήττα στις εκλογές 2023, μίλησε ο Δήμος Βερύκιος. Ενώ ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου στην Κουμουνδούρου, ο γνωστός δημοσιογράφος σχολίασε τις εξελίξεις στον Alpha. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε στα γραφεία με την παραίτηση στο χέρι. “Ο Τσίπρας πήγε το πρωί στην Κουμουνδούρου με την παραίτηση στο χέρι. Δεν έγινε δεκτή. Θα πάνε στις δεύτερες εκλογές με Αλέξη Τσίπρα. Αν το αποτέλεσμα είναι της 25ης Ιουνίου είναι διαφορετικό από αυτό της 21ης Μαΐου, εκεί όλα παίζονται. Ότι υπήρχαν μνηστήρες, υπάρχουν και είναι και γένους θηλυκού” είπε χαρακτηριστικά ο Δήμος Βερύκιος.

“Είναι γυναίκα προβεβλημένη, νέα κοπέλα που όλα τα Μέσα και κυρίως η τηλεόραση προβάλλουν. Καλή ιδέα η Έφη Αχτσιόγλου. Υπάρχει πάντα τέτοιο θέμα. Είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της επόμενης εκλογικής μάχης, που δεν νομίζω κανείς να προθυμοποιηθεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Θα αφήσουν τον Αλέξη Τσίπρα να πιει και το δεύτερο ποτήρι των εκλογών. Τώρα αν δεν είναι τόσο πικρό, όσο το πρώτο, θα εξαρτηθεί από τη στρατηγική που θα ακολουθήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες ημέρες” πρόσθεσε στη συνέχεια ο Δήμος Βαρύκιος.






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις