Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κουτσούμπας – Εκλογές 2023: Καμία στήριξη, καμία ανοχή στις αντιλαϊκές πολιτικές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας – Εκλογές 2023: Καμία στήριξη, καμία ανοχή στις αντιλαϊκές πολιτικές

Κουτσούμπας - Εκλογές 2023: Ο ελληνικός λαός θα υποστεί μια νέα επίθεση από την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών ανέφερε ο ΓΓ του ΚΚΕ

Ευχαριστώ στους ψηφοφόρους που στήριξαν το ΚΚΕ είπε ο γ.γ. του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας. Στην πρώτη του δήλωση ο κ. Κουτσούμπας μίλησε για σημαντική άνοδο του ΚΚΕ, τονίζοντας ότι «θα ασκεί τη μόνη ελπιδοφόρα αντιπολίτευση» εντός και εκτός Βουλής. «Ευχαριστώ τους χιλιάδες νέους και νέες που έκαναν το βήμα και ψήφισαν ΚΚΕ. Να ευχαριστήσω τα μέλη και τα στελέχη της ΚΝΕ. Το αποτέλεσμα αυτό είναι καρπός των εργατικών και λαϊκών δυνάμεων που πήραν μέρος στους αγώνες», είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ. «Οι νέες δυνάμεις μπορούν να τροφοδοτήσουν μια νέα δυναμική για την ανασύνταξη των κινημάτων και των κοινωνικών συμμαχιών ενάντια στον καπιταλισμό και τα μονοπώλια», πρόσθεσε.

«Οι σκέψεις και τα σενάρια για επανάληψη των εκλογών γίνονται όχι γιατί δεν μπορεί να σχηματιστεί κυβέρνηση αλλά γιατί θέτουν εκβιαστικά διλήμματα για υφαρπαγή εδρών. Να είμαστε έτοιμοι για ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ σε πιθανές νέες εκλογές. Το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει τη δύναμη που του έδωσε ο λαός στην κάλπη για να οργανώσει την αντίσταση στον δρόμο της ανατροπής», υπογράμμισε ο κ. Κουτσούμπας. Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Καμία στήριξη, καμία ανοχή στις αντιλαϊκές πολιτικές».






Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις