Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές 2023 – ΚΚΕ: Γεύμα στην Καλογρέζα λίγες ώρες πριν την εκλογική «μάχη»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2023 – ΚΚΕ: Γεύμα στην Καλογρέζα λίγες ώρες πριν την εκλογική «μάχη»

Εκλογές 2023 - ΚΚΕ: Πλήθος καλλιτεχνών και υποψηφίων

Στιγμές χαλάρωσης λίγες ώρες πριν την εκλογική «μάχη» πέρασε με μέλη του ΚΚΕ, υποψηφίους, φίλους και συνεργάτες του ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Στο γεύμα που παρατέθηκε σε μεζεδοπωλείο της Καλογρέζας, περιοχή του βόρειου τομέα Αθηνών όπου είναι και υποψήφιος ο κ. Κουτσούμπας, οι άνθρωποι του ΚΚΕ μοιράστηκαν ένα κλίμα αισιοδοξίας για την έκβαση της εκλογικής αναμέτρησης, όπως επιβεβαίωσε και ο γενικός γραμματέας του Κόμματος σε συνομιλία του με δημοσιογράφους. Ο Δημήτρης Κουτσούμπας ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους για τη συμβολή τους στην προεκλογική περίοδο, εξέφρασε την ελπίδα του για καλά αποτελέσματα, αλλά και για συνέχεια του αγώνα από πλευράς κόμματος, που -όπως τόνισε- θα συνεχιστούν έτσι κι αλλιώς από Δευτέρα.

«Παρών» ήταν και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, Σεμίνα Διγενή, Λιάνα Κανέλλη, Νίκος Σοφιανός, Μάκης Παπαδόπουλος, Λουίζα Ράζου, αλλά και πλήθος καλλιτεχνών, όπως οι Γιώργος Μαργαρίτης, Διονύσης Τσακνής, Παντελής Θαλασσινός, Βαγγέλης Κορακάκης, Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Θύμιος Παπαδόπουλος, Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Αγγελική Ξένου, Παύλος Ορκόπουλος με τη σύζυγό του Νίκη Χατζίδου.

Επίσης, στο γεύμα βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- οι Γιάννης Παπαζαχαριάκης, Έρη Ρίτσου, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Ελένη Ράντου, Βαγγέλης Σερίφης και Κατερίνα Στικούδη, αλλά και η μεσόφωνος Λύδια Αγγελοπούλου, ο τενόρος Σταμάτης Μπερής, καθώς και ο ποδοσφαιριστής Νίκος Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις