Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Μάνα, έλα με φόρα»: Ο Κώστας Μπακογιάννης κάλεσε τη μητέρα του στο βήμα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μάνα, έλα με φόρα»: Ο Κώστας Μπακογιάννης κάλεσε τη μητέρα του στο βήμα

«Μάνα, έλα με φόρα»: Συγκινημένη η Ντόρα Μπακογιάννη

Ο Κώστας και η Αλεξία άνοιξαν την ομιλία της μητέρας τους, Ντόρας Μπακογιάννη, το απόγευμα της Τετάρτης (17/5), στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», στα Χανιά. Τα δύο παιδιά, χαρούμενα αλλά και συγκινημένα, μίλησαν για τη μητέρα τους και διηγήθηκαν ο καθένας από μία ιστορία που τη χαρακτηρίζει, όπως αναφέρουν πληροφορίες ρου zarpanews.gr. «Αυτή είσαι μαμά: ατρόμητη, γενναία, αλύγιστη. Δεν κιότεψες, μαμά, μπροστά σε καμία μάχη. Για ό,τι πίστεψες πάλεψες με νύχια και με δόντια, και ταυτόχρονα δεν μας άφησες ποτέ από το χέρι», τόνισε η Αλεξία.

«Όσο ψηλά κι αν έφτασε, το μυαλό της μπορεί να ήταν στις Βρυξέλλες, στην Ουάσιγκτον, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στην Αθήνα, αλλά η καρδιά της ήταν πάντα εδώ στα Χανιά. Γιατί ένα από τα μεγαλύτερα μαθήματα που μας δίδαξε ήταν ότι οι άνθρωποι πρέπει να έχουν ρίζες, αλλιώς δεν αντέχουν και τους παρασέρνει ο πρώτος άνεμος. Να θυμούνται πάντοτε ποιοι είναι, από πού είναι, πού πατάνε και τι γυρεύουν», είπε από την πλευρά του ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος μάλιστα κάλεσε τη μητέρα του, Ντόρα, λέγοντάς της χαρακτηριστικά, «μάνα Ντόρα, έλα με φόρα», μιμούμενος την ατάκα που είχε πει η Πόπη Τσαπανίδου στον Αλέξη Τσίπρα.

Συγκινημένη και η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη είπε ξεκινώντας την ομιλία της: «Στα τόσα χρόνια, ποτέ δεν με έχουν προλογίσει τα παιδιά μου, οπότε πρέπει να σας πω ότι μου έχει κοπεί και λίγο η ανάσα, γιατί, κακά τα ψέματα, είναι ό,τι πολυτιμότερο έχω».

Δείτε όλη την ομιλία της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις