Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Μια βραδιά αφιερωμένη στη δημοκρατία, στο Χαϊδάρι!
ΕΛΛΑΔΑ

Μια βραδιά αφιερωμένη στη δημοκρατία, στο Χαϊδάρι!

του Άρη Πανόπουλου, υποψήφιου δημάρχου Χαϊδαρίου

Βρισκόμαστε κοντά σε μια από τις κορυφαίες πράξεις δημοκρατίας, αυτή των εκλογών και σύσσωμη η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας βρίσκεται σε αναβρασμό. Έναν αναβρασμό, όμως, που μέλει να οδηγήσει τη χώρα στο νέο μέλλον της, από τα χέρια των ίδιων των πολιτών. Πολίτες που ζουν την καθημερινότητα τους, μέσα από τις πόλεις τους. Στο Χαϊδάρι, στο πάλαι ποτέ στολίδι των Δυτικών Προαστίων, ο υποψήφιος Δήμαρχος της πόλης Άρης Πανόπουλος, αφιέρωσε μια βραδιά τιμώντας αυτή την κορυφαία πράξη με ένα διαφορετικό τρόπο…

«Γιατί οι εκλογές είναι μια μεγάλη γιορτή» γράφτηκε στους τίτλους των κοσμοπολίτικων στηλών στο διαδίκτυο, αφού ένας από τους πιο ξακουστούς Dj του χώρου, ο Μιχάλης Καλφαγιάννης, ανέλαβε από μόνος του να ξεσηκώσει με τις μελωδίες του όσους παραβρέθηκαν στην κεντρική οδό Στρατάρχου Καραϊσκάκη (106) το βράδυ της 12ης Μάϊου. Με αφορμή τα εγκαίνια ενός νέου συνδυασμού, την «βάφτισή» του, αλλά και τις «κρίσιμες» στιγμές για τον τόπο μας, η πόλη του Χαϊδαρίου, γέμισε χρώμα σε μια στιγμή. Ο κεντρικότερος δρόμος της πόλης, λίγο μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της εκδήλωσης, ασφυκτιούσε από κόσμο. Με την προσέλευση του υποψηφίου και με το πρόσταγμα του Αγιάσματος όλοι ήρθαν κοντά. Ο Άρης Πανόπουλος μαζί με την οικογένεια του μπροστά, δίπλα στον ιερέα και μαζί του οι στενοί του συνεργάτες.

Την κίνηση αγκάλιασε όλος ο κόσμος, εκπρόσωποι της Περιφέρειας, ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Β2 ΔΕΕΠ ΝΔ, υποψήφιοι Βουλευτές της Νέας δημοκρατίας του Δυτικού Τομέα, εκπρόσωποι φορέων της πόλης , όπως και αιρετοί της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, πρώην και νυν του Δήμου Χαϊδαρίου αλλά και των όμορων δήμων. Στην ομιλία του ο Άρης Πανόπουλος αναφέρθηκε στην διασύνδεση της τοπικής κοινωνίας με το Κράτος, τονίζοντας τη θέληση του συνδυασμού να επαναφέρει το Χαϊδάρι στη θέση που του αξίζει μέσα από τη μεγαλύτερη γιορτή της Δημοκρατίας –αυτή των εκλογών– παρουσιάζοντας μέσα από τρεις πυλώνες τις προγραμματικές δεσμεύσεις του συνδυασμού του.

Η βραδιά παρέμεινε ζωντανή μέχρι αργά τα μεσάνυχτα φωτίζοντας τον κεντρικότερο δρόμο της πόλης, δείχνοντας σε όλους πως τώρα είναι η «Ώρα Χαϊδάρι», όπως και το όνομα του νέου συνδυασμού για την πόλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις