Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

23

Φεβρουαρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 13 Λάρισα: Ήθελε να αυτοκτονήσει η ανήλικη που έπεσε από τον τρίτο όροφο;
ΕΛΛΑΔΑ

13 Λάρισα: Ήθελε να αυτοκτονήσει η ανήλικη που έπεσε από τον τρίτο όροφο;

13 Λάρισα: «Πρέπει να είχαν κάποια ένταση αλλά συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες» δηλώνει ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στου οποίου την τέντα έπεσε το παιδί

Σε σταθερή κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας παρά τις σοβαρές κακώσεις, νοσηλεύεται η 13χρονη που χθες το μεσημέρι, στην περιοχή των Αγίων Σαράντα στη Λάρισα, βρέθηκε στο κενό από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου πολυκατοικίας. Έπεσε «πιθανόν οικειοθελώς» η 13χρονη, όπως υποστήριξε η παιδοχειρουργός και υπεύθυνη της παιδοχειρουργικής κλινικής στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας Ελένη Καρβούνη, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί. Όπως εξήγησε, σύμφωνα με το onlarissa.gr, η κ. Καρβούνη η 13χρονη φέρει κατάγματα πλευρών, λεκάνης και θλάση ήπατος και πνεύμονα. Σημείωσε δε, πως «θα χρειαστεί αρκετός χρόνος νοσηλείας» ενώ το ευχάριστο είναι πως «δεν φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δεν απειλείται η ζωή της». Αξίζει να σημειωθεί πως η κοπέλα παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους.

13 Λάρισα: Πώς σώθηκε

«Μια χαρά, είμαστε καλά», τονίζει ο πατέρας της 13χρονης, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο έσπασε το πόδι του. Οι περίοικοι τονίζουν στην κάμερα του Alpha και την εκπομπή «Tlive», ότι πρόκειται για μια πολύ καλή οικογένεια και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έγινε αυτό ενώ είναι άπαντες σοκαρισμένοι. Ο δε ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στου οποίου την τέντα έπεσε το παιδί πριν την πτώση στο έδαφος, τονίζει: «Σε μια φάση ακούστηκε ένας θόρυβος, φώναξαν σώστε το παιδί, ο πατέρας έτρεξε πανικόβλητος κατεβαίνοντας τα κάγκελα και έσπασε το πόδι του. Ευτυχώς ήταν τυχερό στην ατυχία του το παιδί γιατί έπεσε πλαγίως και το μέρος ήταν καθαρό.

Η γυναίκα μου, μου είπε ότι στην αρχή μιλούσε σιγά, μετά μιλούσε κανονικά το κορίτσι και είχε τις αισθήσεις του, ο γιος μου τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ που ήρθε σε 5 λεπτά. Πρέπει να είχαν κάποια ένταση αλλά συμβαίνει σε όλες τις οικογένειες κάποιες στιγμές να μαλώνουν».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις