Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – Σαββόπουλος: «Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Σαββόπουλος: «Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου»

Πολάκης - Σαββόπουλος: Ακραίοι χαρακτηρισμοί από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Μετά την Έλενα Ακρίτα, ήταν η σειρά του Παύλου Πολάκη να εκφράσει με ακραίους χαρακτηρισμούς τη δυσαρέσκειά του για τον Διονύση Σαββόπουλο και τη δήλωσή του – ενόψει εκλογών – στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ πως «ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ, πρέπει κάποιος να κυβερνήσει». Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Πολάκης χαρακτήρισε τον τραγουδοποιό «θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου», προσθέτοντας πως «είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος».

«Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου!!! ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες… Είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος ! Ο Ραφαηλιδης είχε σε όλα δίκιο!», έγραψε ο έξαλλος Παύλος Πολάκης.

polakis_savopoulos
Διονύσης Σαββόπουλος για εκλογές 2023: Ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 101,3 ο Διονύσης Σαββόπουλος έκανε μια σύγκριση ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, έκανε λόγο για «ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς» από μερικά κόμματα, ενώ μίλησε και για την πρόσφατη περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

«Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου έχει πάρει την απόφασή της», σημείωσε αρχικά, συμπληρώνοντας πως για αυτό δεν έχει σημασία τι θα πει ο ίδιος για τις εκλογές 2023.  «Εγώ ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε ο Διονύσης Σαββόπουλος. «Πρέπει να πω ότι σέβομαι όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου και τους ηγέτες τους, γιατί είναι δυνάμεις της πατρίδας, τους έθνους», συνέχισε.

«Απλώς παρατηρώ ότι τουλάχιστον κάποια από αυτά τα κόμματα της υποτιθέμενης προοδευτικής συνεργασίας, διατηρούν ένα παλιό είδος φοιτητικής ξενοιασιάς και μια υπερβολική και εντελώς αδικαιολόγητη αυτοπεποίθηση, η οποία μπορεί να αποβεί πάρα πολύ επικίνδυνη», σημείωσε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

«Κάποιος πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση, δεν ξέρω καλύτερο από τον Μητσοτάκη»

«Γιατί τα πράγματα πια είναι πάρα πολύ δύσκολα και έχουν αλλάξει, μας χρειάζεται μια ωριμότητα. Κάποιος πρέπει να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση. Εγώ δεν ξέρω καλύτερο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για αυτό», επεσήμανε ακόμη ο τραγουδοποιός.

Σχολιάζοντας την «ηρεμία» της προεκλογικής περιόδου, επεσήμανε ότι πρόκειται για ωριμότητα. «Έχει περάσει ο κόσμος κρίση, επιδημίες, μετακινήσεις πληθυσμών, ελληνοτουρκικά, τώρα πόλεμο στην Ουκρανία. Όλα αυτά σε κάνουν κάπως να σου φεύγουν ορισμένες ψευδαισθήσεις και δεύτερον σε αναγκάζουν να σκεφτείς περισσότερο, τι είναι το βασικό, το κανονικό, το πιο επείγον», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε μια σκέψη που έκανε παρακολουθώντας το debate, ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. «Ας υποθέσουμε ότι είναι όλοι αυτοί οι αρχηγοί και ότι δεν υπάρχει Μητσοτάκης και πρέπει κάποιος να μας κυβερνήσει. Δεν σας κρύβω ότι ένιωσα μια ανησυχία. Όχι ότι δεν τους εκτιμώ, είναι μορφωμένοι άνθρωποι, ευφυείς. Αλλά μέσα στην ευφυΐα τους και την αγάπη τους για την πατρίδα, διατηρείται αυτό που προσπαθώ να πω φοιτητική ξενοιασιά. Μου δίνουν την εντύπωση σαν δημόσια πρόσωπα όχι κατασταλαγμένα. Μπορεί να κάνω λάθος», δήλωσε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις