Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Κυριακός Μητσοτάκης στον Δήμο Ζωγράφου: Υποδοχή από τον δήμαρχο Βασίλη Θώδα
ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακός Μητσοτάκης στον Δήμο Ζωγράφου: Υποδοχή από τον δήμαρχο Βασίλη Θώδα

Κυριακός Μητσοτάκης στον Δήμο Ζωγράφου: Επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Δήμο έξι μέρες πριν τις εκλογές

Τον Πρόεδρο της Κυβέρνησης υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας στην πλατεία Άνοιξης την Δευτέρα 15 Μαΐου. Όπως είπε, είναι ο πρώτος εν ενεργεία Πρωθυπουργός που επισκέπτεται τον Δήμο, ενώ τον ευχαρίστησε θερμά για τα χρηματοδοτικά προγράμματα που δημιούργησε η κυβέρνηση της ΝΔ, από τα οποία ο Δήμος Ζωγράφου έχει εξασφαλίσει 20 εκατ. ευρώ και υλοποιεί έργα πνοής για την πόλη, όπως είναι και η πλατεία Άνοιξης όπου σύντομα ξεκινά η βιοκλιματική της ανάπλαση, ένα έργο ενταγμένο στο Ταμείο Ανάκαμψης. Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή τους πολίτες του Ζωγράφου, τονίζοντας: «Από τον Δήμο Ζωγράφου στέλνουμε το μήνυμα της νίκης, για μια Ελλάδα ισχυρή και αυτοδύναμη».

Επίσης αναφέρθηκε και στις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει για την επόμενη τετραετία, όπως η περαιτέρω αύξηση του βασικού μισθού, οι αυξήσεις στις συντάξεις, η ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας με 10.000 νοσηλευτές και γιατρούς και άλλα. Ο Πρωθυπουργός χαιρέτησε το πλήθος κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στην πλατεία Άνοιξης και ζήτησε από όλους να συσπειρωθούν ενόψει των εκλογών της Κυριακής.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, οι Υποψήφιοι Βουλευτές Νότιου Τομέα κ.κ Τάκης θεοδωρικάκος, Σοφία Βούλτεψη, Βασίλης-Πέτρος Σπανάκης, Άννα Καραμανλή, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Χάρης Θεοχάρης, Τάσος Γαϊτάνης, Ιωάννα Γκελεστάθη, Ντόρα Πάλλη – Πετραλιά, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Σταύρος Νικολαΐδης, Παταπία Καπράλου και Δήμητρα Καντεράκη, όπως και ο Βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιάνος και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις