Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης ΜέΡΑ25 – Κυψέλη: Το συνεχίζουν στο κόμμα Βαρουφάκη για τη χειραψία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης ΜέΡΑ25 – Κυψέλη: Το συνεχίζουν στο κόμμα Βαρουφάκη για τη χειραψία

Μητσοτάκης ΜέΡΑ25 – Κυψέλη: «Πολύ σωστά έπραξαν»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από χθες ένα βίντεο με μέλη του ΜεΡΑ25 που δεν έδωσαν ούτε το χέρι τους στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν αυτός επισκέφτηκε προεκλογικά περίπτερα των κομμάτων κατά την περιοδεία του στην Κυψέλη. Ο πρωθυπουργός σε μια επίδειξη πολιτικού πολιτισμού πήγε να χαιρετήσει τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο προεκλογικό περίπτερο του κόμματος Βαρουφάκη, ωστόσο εκείνοι όχι μόνο δεν έτειναν το χέρι τους, αλλά ένα μέλος του κόμματος είπε με ύφος…. «να μου κοπεί το χέρι». «Ετσι μπράβο, είστε υπόδειγμα ευγένειας, αναδεικνύετε τον πολιτικό πολιτισμό», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζοντας στην περιοδεία του στις γειτονιές της Αθήνας.

Ωστόσο στο ΜέΡΑ25 όχι μόνο δεν καταδικάζουν την απαράδεκτη κατά πολλούς συμπεριφορά, αλλά το συνεχίζουν. Συγκεκριμένα, η υποψήφια βουλευτής του ΜεΡΑ25, Μαριάνα Τσίχλη στις προσεχείς εκλογές έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter: «Δεν αξίζει κανένας πολιτικός πολιτισμός στον πρωθυπουργό της φτώχειας, του αυταρχισμού και των υποκλοπών. Πολύ σωστά έπραξαν οι συντρόφισσες του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στην Κυψέλη!».

Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στο περίπτερο του ΜεΡΑ25, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης πλησίασε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τους είπε αστειευόμενος «καλή επιτυχία δεν μπορώ να ευχηθώ, αλλά μπορώ να πω καλημέρα. Καλές εκλογές να έχουμε», ένα μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε «πολιτικός πολιτισμός», με τον πρωθυπουργό να λέει χαμογελώντας «έτσι πρέπει. Να είστε καλά γεια σας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε και από το εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ και χαιρέτισε όσους βρίσκονταν εκεί οι οποίοι ανταπέδωσαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις