Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μολότοφ σε παιδική χαρά: “Πάγωσε” το χαμόγελο πατέρα!
ΕΛΛΑΔΑ

Μολότοφ σε παιδική χαρά: “Πάγωσε” το χαμόγελο πατέρα!

Μολότοφ σε παιδική χαρά: Οι πέντε μολότοφ ήταν κρυμμένες σε σακούλα κάτω από την... τσουλήθρα

Πάγωσε το χαμόγελο ενός πατέρα, που είχε βγάλει βόλτα το αγοράκι του να διασκεδάσει σε παιδική χαρά των Πατρών. Σε κάποια στιγμή, η χαρά έγινε προβληματισμός όταν ο πατέρας είδε μια μαύρη σακούλα κάτω από την τσουλήθρα! Πλησίασε και διαπίστωσε ότι περιείχε βόμβες μολότοφ, που κάποιοι είχαν κρύψει στην παιδική χαρά, ποντάροντας στο ότι κανείς δεν θα υποψιαστεί.

Πέτρος Καρσιώτης
Του Πέτρου Καρσιώτη

Επί τόπου, στην παιδική χαρά, που βρίσκεται στην Πλατεία Όλγας, έσπευσαν οι αστυνομικοί, που ειδοποιήθηκαν και διαπίστωσαν όταν άνοιξαν προσεκτικά τη σακούλα ότι περιείχε πέντε βόμβες μολότοφ. Η σακούλα και το…εκρηκτικό της περιεχόμενο, παραδόθηκαν στους άνδρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου, από την εξέταση που θα ακολουθήσει, να  προσπαθήσουν για τον εντοπισμό  τυχόν αποτυπωμάτων και στοιχείων DNA. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκτιμάται ότι τη σακούλα με τις μολότοφ είχαν αφήσει εκεί άγνωστοι, με σκοπό να τις έχουν κρυμμένες σε “καβάντζα” προκειμένου να τις χρησιμοποιήσουν σε επίθεση, που σχεδίαζαν τις αμέσως επόμενες ώρες και δεν είχαν σκοπό βέβαια να τις αφήσουν για πολύ σε τόσο ευαίσθητο σημείο όπου συχνάζουν μικρά παιδιά. Το περιστατικό έχει προκαλέσει προβληματισμό  στην τοπική Αστυνομία, η οποία συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων.

Δεύτερη φορά

Από τις Αρχές είχαν βρεθεί και πάλι βόμβες μολότοφ σε δασική  περιοχή της Πάτρας, πριν από δύο χρόνια. Κατά τη διάρκεια ερευνών αστυνομικών της Ασφάλειας,  στο Δασύλλιο της Πάτρας, είχαν βρεθεί 17 βόμβες μολότοφ, κρυμμένες  μέσα σε  δύο σακίδια πλάτης. «Οι αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί βρέθηκαν μέσα σε δυο σακίδια πλάτης επιμελώς κρυμμένοι στη δασώδη περιοχή και αφού κατασχέθηκαν θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις. Την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών», αναφερόταν, τότε, στην ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις