Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef – Νίκος για Μπέη: «23 χρόνων executive chef, εγώ στα 23 μου έσκυβα το κεφάλι και δούλευα»
LIFESTYLE

MasterChef – Νίκος για Μπέη: «23 χρόνων executive chef, εγώ στα 23 μου έσκυβα το κεφάλι και δούλευα»

MasterChef - Νίκος για Μπέη: Έχοντας τα πλεονεκτήματα στα χέρια της, η Μαρία όρισε ως αρχηγό της κόκκινης ομάδας τον Νίκο

Μια νέα κόντρα φαίνεται ότι έχει ξεκινήσει στο MasterChef, με πρωταγωνιστές τη Μαρία Μπέη και τον Νίκο Τράκα. Έχοντας τα πλεονεκτήματα στα χέρια της, η Μαρία όρισε ως αρχηγό της κόκκινης ομάδας τον Νίκο. «Ξενέρωσα που πήγε κατευθείαν τελικό λόγω των πλεονεκτημάτων που είχε στην προηγούμενη ομαδική που ήμασταν μαζί. Εμείς τον κουβαλήσαμε και κατάφερε και πήγε τελικό κατευθείαν και επίσης, μετά τα δέκα χιλιάρικα που κέρδισε, έχει σηκώσει πολύ τον αμανέ μέσα στο σπίτι. Και με ενόχλησε και που είπε ότι κέρδισα με τον μουσακά επειδή η μαμά μου δεν μπορούσε να έρθει» είπε η Μαρία στην κάμερα του διαγωνισμού, φανερά ενοχλημένη από τη συμπεριφορά του συμπαίκτη της. «Οι περισσότεροι φοβούνται να κοντραριστούν μαζί του. Εγώ εδώ μέσα δεν βλέπω κανέναν. Να κοντραριστούμε!» πρόσθεσε η Μαρία Μπέη.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Τράκας δεν μάσησε τα λόγια του και φανερά εκνευρισμένος είπε στην κάμερα του MasterChef: «Πολλοί εδώ μέσα νομίζουν ότι δεν αξίζω να είμαι εδώ που είμαι και ότι είμαι κατά τύχη. Νομίζουν ότι με… κουβαλήσανε για να πάρω το silver! Η φίλη μου η Μαρία, 23 χρόνων, executive chef. Στα 23 έσκυβα το κεφάλι και δούλευα. Να ήταν η ζήλια ψώρα να γεμίσει όλη η χώρα! Τι να κάνουμε, το έχασε, πονάει».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις