Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Tik Tok: Πώς είναι το backstage μιας προεκλογικής εκστρατείας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Tik Tok: Πώς είναι το backstage μιας προεκλογικής εκστρατείας

Μητσοτάκης Tik Tok: Το απίθανο βίντεο

Ένα τελείως διαφορετικό TikTok video δημοσίευσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζοντας να επικοινωνεί με αυτόν τον τρόπο με τις νεαρότερες ηλικίες, που χρησιμοποιούν περισσότερο το κοινωνικό δίκτυο. Ο πρωθυπουργός πρωτοτύπησε και πόσταρε στιγμιότυπα από την προεκλογική εκστρατεία πίσω από τις κάμερες. Όλες εκείνες τις στιγμές που παραμένουν άγνωστες για τους περισσότερους, δείχνοντας μια διαφορετική πλευρά. «Το ενδιαφέρον είναι το σπρωξίδι», ακούγεται να λέει σε ένα στιγμιότυπο ο πρωθυπουργός, ο οποίος σε ένα καρέ βρίσκεται στο αυτοκίνητο, σε άλλο ξεκουράζεται στο αεροπλάνο και σε άλλο χαϊδεύει έναν σκύλο.

Κάποια στιγμή φαίνεται στο Μέγαρο Μαξίμου, κατά τη διάρκεια παρουσίασης, να ρωτά τους συνεργάτες του: «Κανείς δεν ενθουσιάζεται με το κόνσεπτ μου. Γιατί κανείς δεν ενθουσιάζεται με το κόνσεπτ μου;».

Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη στο TikTok

«Σκέφτηκα να σας δείξω πώς είναι πραγματικά μια προεκλογική εκστρατεία πίσω από τις κάμερες. Τα ωραία, τα άσχημα, τα απρόοπτα. Αυτό δηλαδή που αποκαλούμε backstage. Δεν έχει ξαναγίνει αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το βρούμε», λέει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok παρουσιάζοντας το backstage.

@kyriakosmitsotakis_ Η προεκλογική εκστρατεία πίσω απο τις κάμερες 🎥 #TikTokDocumentary #BTS #ElectionDiaries #CampaignDiaries #KiriakosMitsotakis ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις