Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας Mega: Είπε ψέματα για άλλη μία φορά, λέει ο Σκέρτσος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας Mega: Είπε ψέματα για άλλη μία φορά, λέει ο Σκέρτσος

Τσίπρας Mega: Μήπως είναι δημοκράτης μόνο στα λόγια;

Ότι ο Αλέξης Τσίπρας «ξέχασε βολικά» να αναφερθεί στην υπόθεση με το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη σημείωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος, διερωτώμενος αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «είναι δημοκράτης μόνο στα λόγια». Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα, Κυριακή 30/04, στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε σχετική δήλωσή του ανέφερε ότι: «Ανάμεσα στα πολλά ψέματα που είπε για άλλη μια φορά ο κ. Τσίπρας σήμερα το πρωί, ξέχασε βολικά να αναφερθεί σε μια πολύ σημαντική για τη δημοκρατία και τις εκλογές υπόθεση: Ο ΣΥΡΙΖΑ ως δήθεν υπέρμαχος της δημοκρατίας και πολέμιος του φασισμού, κατέθεσε τελικά υπόμνημα στον Άρειο Πάγο εναντίον του κόμματος Κασιδιάρη; Ή λειτουργεί πάλι ως δημοκρατική εξαίρεση, κλείνοντας το μάτι στους ψηφοφόρους ενός καταδικασμένου για εγκληματική οργάνωση που επιχειρεί να ξαναμπεί στη Βουλή με τον μανδύα πολιτικού κόμματος;».

Σκέρτσος: Αναμένουμε σαφή απάντηση από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Μήπως τελικά ο κ. Τσίπρας είναι δημοκράτης μόνο στα λόγια και όχι στην πράξη κι αυτό που πραγματικά προσδοκά είναι κάποιες “ευπρόσδεκτες ψήφους” από αυτόν τον χώρο;», διερωτήθηκε στη συνέχεια ο κ. Σκέρτσος. «Αναμένουμε σαφή απάντηση χωρίς “ναι μεν αλλά”, υποσημειώσεις και αστερίσκους, όπως έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν καταψήφισε τις σχετικές διατάξεις στη Βουλή», πρόσθεσε ολοκληρώνοντας τη σχετική δήλωσή του ο Άκης Σκέρτσος.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος σήμερα στο θέμα με τη συμμετοχή του κόμματος Κασιδιάρη στις εκλογές, σημείωσε ότι «είναι προφανές ότι θεωρούμε πως η Χρυσή Αυγή σε οποιαδήποτε νέα εκδοχή της δεν πρέπει να βρίσκεται στην επόμενη Βουλή. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και άλλο θέμα να βλέπουμε τη ραδιουργία που επιχειρεί ο κ. Μητσοτάκης. Επέλεξε να νομοθετήσει μια τροπολογία που υπερβαίνει το Σύνταγμα καταφανώς, επέλεξε να προχωρήσει σε υπόγειες διαβουλεύσεις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις