Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπέικον – Μαντζούκας: “Ναι, τον χτύπησα”!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπέικον – Μαντζούκας: “Ναι, τον χτύπησα”!

Μπέικον - Μαντζούκας: Ο Ντουέιν Μπέικον παραδέχτηκε ότι έδειρε τον Μαντζούκα στην προπόνηση της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στην ασφάλεια που έβαλε έξω από το σπίτι του η ΚΑΕ!

Ο πρώην, πλέον, παίκτης του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Ντουέιν Μπέικον, σε live που έκανε τα ξημερώματα μίλησε για διάφορα θέματα που συνέβησαν στη θητεία του στους «πρασινους». Ο Μπέικον αποδεσμεύθηκε πριν από λίγες ημέρες από τον Παναθηναϊκό, λόγω διαδοχικών κρουσμάτων απειθαρχίας. Το τελευταίο, που στάθηκε και αφορμή για να κοπεί ξαφνικά από την αποστολή για το Game 2 με τον Κολοσσό, ήταν ένας καβγάς του. Ο Αμερικανός τα ξημερώματα έκανε live στο Instagram και παραδέχτηκε πως «έδειρα τον Μαντζούκα γιατί με προκάλεσε». Ο Μπέικον επίσης αρνήθηκε την κατηγορία πως είχε μεθύσει στο Μόντε Κάρλο παρέα με τον Τζέιμς, ενώ ισχυρίστηκε πως «είχα μέσο όρο 17 πόντους ανά παιχνίδι, το μεγαλύτερο ποσοστό στην ομάδα. Μην πιστεύετε ό,τι ακούτε. Πέρασα πολλές περίεργες καταστάσεις, οπότε δε με νοιάζει καθόλου που γυρίζω σπίτι μου νωρίτερα, αφού εξακολουθώ να παίρνω τα χρήματά μου».

Σε άλλο σημείο είπε ότι «έβαλαν τέσσερις μπράβους έξω από το σπίτι μου και τους είπαν να μου σπάσουν τα πόδια αν φύγω. Όλα αυτά επειδή χάσαμε το παιχνίδι, λες και ήταν μόνο δικό μου λάθος, όχι ολόκληρης της ομάδας. Ήρθαν στα αποδυτήρια και τα έλεγαν αυτά, απειλώντας μας και έβαλαν μπράβους έξω από το σπίτι το δικό μου, του Πάρις Λι και του Ντέρικ Γουίλιαμς. Εγώ όμως ήμουν εκεί, να παίζω ακόμα και με τους τραυματισμούς μου». Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ που μεταδίδει το gazzetta, όντως η ΚΑΕ είχε βάλει ασφάλεια έξω από το σπίτι του για μία μέρα επειδή αντιμετώπιζε προβλήματα λόγω των… νυχτοπερπατημάτων του, με σκοπό να τον προφυλάξουν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις