Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπότοξ Τσίπρα: Καινούργιου και Ζαχαράτος… τοποθετούνται
LIFESTYLE

Μπότοξ Τσίπρα: Καινούργιου και Ζαχαράτος… τοποθετούνται

Μπότοξ Τσίπρα: Ο ανανεωμένος πρόεδρος σχολιάστηκε εκτενώς

Στη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη Zoe Pre αναφέρθηκε μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε πως πρόσφατα συνάντησε από κοντά τον Αλέξη Τσίπρα και της φάνηκε πιο νέος. Μάλιστα, όπως είπε, κατά πάσα πιθανότητα, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μπότοξ ψηλά στο φρύδι του και τώρα, που έχουν περάσει οι πρώτες ημέρες, φαίνεται πολύ ανανεωμένος.

«Επειδή τον είδα τον Αλέξη Τσίπρα από κοντά. Πάρα πολύ γοητευτικός, παρόλο που δεν πέφτω κάτω μόλις τον βλέπω, σαν άντρας… δε τρελαίνομαι. Τον είδα και ήταν πολύ γοητευτικός. Τον είδα πιο νέο. Μήπως κανένα τσιμπιματάκι το έχει ρίξει. Θα σας πω τι έγινε με τον Τσίπρα. Έκανε το μπότοξ ψηλά στο φρύδι κι επειδή το φρύδι του πάει προς τα πάνω, τον κάκιωσε λίγο. Τώρα όμως που τον είδα εγώ κι έχει πέσει, είναι πάρα πολύ γοητευτικός. Καλά κάνει ο άνθρωπος, δικαίωμά του» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Για το θέμα όμως, μίλησε και ο Τάκης Ζαχαράτος:

“Βεβαίως έχει κάνει. Έτσι θα τον άφηνε η Πόπη; Δεν το έχετε πάρει χαμπάρι; Το πριν και το μετά; Δεν κάνω πλάκα. Σας το λέω εγώ που το πίνω το μπότοξ σε σφηνάκι για να πιάνει παντού. Βέβαια, αν δεν ξέρεις από αυτά δεν το καταλαβαίνεις. Δείτε το μέτωπό του πριν και πώς είναι τώρα” δήλωσε στην εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη στο Mega.

“Του είπε η Πόπη, αν με θέλεις να σε εκπροσωπήσω, πρέπει λίγο να φρεσκαριστείς. Πάμε να σε τσιμεντώσω λίγο. Eίναι λίγο τα φρύδια Star Τρεκ. Ξέρεις, το μπότοξ άμα το πατήσεις λάθος, βγαίνει άλλη προσωπικότητα! Τον βλέπω λίγο εξωγήινο! Λίγο τα φρύδια! Θέλει λίγο ζεστό νερό και μασάζ Αλέξη μου!” πρόσθεσε χαμογελώντας ο γνωστός κωμικός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις