Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βατίδου – εκλογές 2023: Ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βατίδου – εκλογές 2023: Ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία

Βατίδου - εκλογές 2023: Η υποψήφια στον Βόρειο Τομέα Αθήνας, ζήτησε από τους πρώην συμμαθητές της στο Νέο Ηράκλειο να την ψηφίσουν

Την προεκλογική της εκστρατεία για τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου ξεκίνησε η Εύη Βατίδου. Η πρώην σύζυγος του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, μοντέλο και παρουσιάστρια στο επάγγελμα που θα είναι υποψήφια στον Βόρειο Τομέα Αθήνας, με την Πατρίδα της Αφροδίτης Λατινοπούλου σε story της στο Instagram επισκέφθηκε αρχικά το «Carpo» στο Ψυχικό. Στη συνέχεια επισκέφθηκε και το Νέο Ηράκλειο στο οποίο όπως είπε «έχω μεγαλώσει, είναι το πατρικό μου, έχω πάει σχολείο» και ζήτησε από τους πρώην συμμαθητές της να την ψηφίσουν.

Βατίδου: «Επειδή βραβεύτηκα για την ομορφιά μου, σημαίνει ότι είμαι χαζή;»

Νωρίτερα η Εύη Βατίδου έδωσε τη δική της απάντηση μετά από τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων που έλαβε έπειτα από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου με το κόμμα «Πατρίδα» της Αφροδίτης Λατινοπούλου. «Επειδή έχω αναδειχθεί και έχω βραβευτεί για την ομορφιά μου, αυτό σημαίνει ότι είμαι ανεγκέφαλη ή ότι είμαι χαζή; Δηλαδή ρε παιδιά, όλες οι όμορφες – δυναμικές γυναίκες, είναι τούβλα και επειδή είναι τούβλα δεν μπορούν να κατέβουν στην πολιτική», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου αναφερόμενη στα κακόβουλα σχόλια που γράφτηκαν για εκείνη τόσο στο Instagram όσο και στο Twitter.

«Hello! Πού ζούμε; Στο 2023. Πού είμαστε; Όχι στο 1923. Ξεκολλείστε λίγο από τα χαζά στερεότυπα πλέον, καιρός είναι», ανέφερε η Εύη Βατίδου σε μήνυμά της στον λογαριασμό της στο Instagram. Παράλληλα, πάντως, ευχαρίστησε τις ιστοσελίδες για την αναπαραγωγή που πήρε η είδηση της υποψηφιότητάς της: «Να πω κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στα 163 sites που ανέφεραν την υποψηφιότητά μου στο B1 βόρειο τομέα με το κόμμα “Πατρίδα” της Αφροδίτης Λατινοπούλου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις