Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

14

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μύκονος Πάσχα 2023: «Βούλιαξε» από celebrities το νησί
ΕΛΛΑΔΑ

Μύκονος Πάσχα 2023: «Βούλιαξε» από celebrities το νησί

Μύκονος Πάσχα 2023: Ποιοι έκαναν τετραήμερο στο νησί

Η Μύκονος είχε «την τιμητική της» τις ημέρες του Πάσχα, με πολλούς celebrities να την επιλέγουν για τις πασχαλινές τους διακοπές. Το σοκάκια στο νησί των ανέμων γέμισαν ακόμη μία χρονιά με ηθοποιούς, τραγουδιστές, επιχειρηματίες κλπ., οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και τις βόλτες τους στο δημοφιλές νησί. Μεταξύ των Ελλήνων celebrities που επέλεξαν την Μύκονο για το Πάσχα ήταν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου.

Συγκεκριμένα, το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε το Πάσχα σε κρουαζιέρα, παρέα με την κόρη τους, με την Μύκονο να αποτελεί μία από τις στάσεις του ταξιδιού τους. Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media φωτογραφίες από το ταξίδι τους, με τους ίδιους να ποζάρουν χαμογελαστοί παρέα με την κόρη τους.

Δημήτρης Φιντιρίκος με την Κατερίνα Δαλάκα

Στο νησί των ανέμων βρέθηκαν και ο Δημήτρης Φιντιρίκος με την Κατερίνα Δαλάκα, οι οποίοι προχώρησαν και σε σχετικές αναρτήσεις στα social media, χωρίς ωστόσο να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους κοινές τους φωτογραφίες. Οι διακοπές του ζευγαριού, ωστόσο, τελείωσαν απότομα, με τον Δημήτρη Φιντιρίκο να ενημερώνεται για τη διάρρηξη στο σπίτι του στα νότια προάστια.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Πάσχα στη Μύκονο και για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η οποία απαθανατίστηκε από το Mykonos Live TV έξω από τον ιερό ναό της Παναχράντου στη Χώρα, όπου πήγε να παρακολουθήσει την περιφορά του Επιταφίου μαζί με φίλες της από το νησί.

Γιώργος Γεροντιδάκης

Τη Μύκονο επισκέφθηκε και ο Γιώργος Γεροντιδάκης με τη σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου, οι οποίοι έκαναν Ανάσταση στη Χώρα του νησιού και καταγράφηκαν από την κάμερα του Mykonos Live TV.

Σάσα Μπάστα, Σάσα Σταμάτη, Χριστίνα Παππά

Στη Μύκονο βρέθηκε και η Σάσα Μπάστα, παρέα με τον σύζυγό της και την κόρη τους, αλλά και η Σάσα Σταμάτη και η Χριστίνα Παππά, που μοιράστηκαν σχετικά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις