Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νεϊμάρ παιδιά: Πατέρας για δεύτερη φορά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νεϊμάρ παιδιά: Πατέρας για δεύτερη φορά

Νεϊμάρ παιδιά: Η 29χρονη Βραζιλιάνα infuencer αποκάλυψε και το φύλο του παιδιού που περιμένει με τον 31χρονο άσο της Παρί Σεν Ζερμέν

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Νεϊμάρ, όπως ανακοίνωσε η νέα του σύντροφός Μπρούνα Μπιανκάρντι. Ο 31χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν και η 29χρονη συμπατριώτισσα του εξέπληξαν τους θαυμαστές τους αποκαλύπτοντας την ευχάριστη είδηση. «Ονειρευόμαστε τη ζωή σου, σχεδιάζουμε την άφιξή σου και γνωρίζοντας ότι είσαι εδώ για να ολοκληρώσουμε την αγάπη μας, κάνει τις μέρες μας πολύ πιο ευτυχισμένες », έγραψε στην ανάρτησή της η Βραζιλιάνα influencer, η οποία έχει ήδη εκατοντάδες θετικά σχόλια και περισσότερα από 6 εκατομμύρια likes.

«Θα φτάσεις σε μια όμορφη οικογένεια, με τον αδερφό, τον παππού και τη γιαγιά, τους θείους και τις θείες σου που ήδη σε αγαπούν πολύ», πρόσθεσε η Μπρούνα στο Instagram της αποκαλύπτοντας και το φύλο του παιδιού που περιμένει. « Έλα σύντομα γιε μου. Σε περιμένουμε!». Ο Νεϊμάρ, ο οποίος είναι ήδη πατέρας του 11χρονου Ντέιβι Λούκα από την πρώην σχέση του με την Καρολίνα Ντάντας, γνώρισε την Μπρούνα πριν από περίπου δύο χρόνια.

Μετά τον χωρισμό του από την 27χρονη Ρωσίδα YouTuber, Κατερίνα Σαφάροβα, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός και η μελαχρινή καλλονή απαθανατίστηκαν φωτογραφικά τον Αύγουστο του 2021, σε κοινή παρέα με τον Λιονέλ Μέσι και τη σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούτσο, σε γιοτ κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Ίμπιζα. Η επιβεβαίωση της σχέσης τους ωστόσο ήρθε στις 24 Απριλίου του 2022, μέσω μιας τρυφερής φωτογραφίας που ανάρτησε η Μπρούνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία έγραψε «σ’αγαπώ».

Τότε η influencer είχε περίπου 800.000 followers, όμως η σχέση της με το Νεϊμάρ εκτόξευσε το νούμερο στα 3,4 εκατομμύρια. Η μελαχρινή καλλονή ποζάρει συχνά με σέξι μαγιό και εσώρουχα, ενώ συχνά απαθανατίζεται φωτογραφικά και στο γήπεδο της παριζιάνικης ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις