Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φιντιρίκος διάρρηξη: Τα ουρλιαχτά των ανθρώπων στο σπίτι
ΕΛΛΑΔΑ

Φιντιρίκος διάρρηξη: Τα ουρλιαχτά των ανθρώπων στο σπίτι

Φιντιρίκος διάρρηξη: Τρομακτικό

Βίντεο από τη στιγμή της διάρρηξης στο σπίτι του στα νότια προάστια κοινοποίησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Δημήτρης Φιντιρίκος. Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του γνωστού επιχειρηματία και προχώρησαν στην κλοπή πέντε ρολογιών μεγάλης αξίας, ενώ ο ίδιος και η σύντροφός του, Κατερίνα Δαλάκα, έλειπαν για τις πασχαλινές τους διακοπές. Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα» η διάρρηξη έλαβε χώρα στις 9 το βράδυ, με τους διαρρήκτες να παραβιάζουν παράθυρο του δευτέρου ορόφου στο τριώροφο σπίτι του επιχειρηματία, ενώ, μάλιστα, η 22χρονη οικιακή βοηθός του βρισκόταν στο εσωτερικό του.

Φιντιρίκος διάρρηξη: «Απλά ακούστε τον ήχο για να καταλάβετε ότι τα αντικείμενα δεν έχουν σημασία αλλά το σοκ των ανθρώπων»

Το μεσημέρι της Τρίτης ο γνωστός επιχειρηματίας προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετά τη γνωστοποίηση της διάρρηξης στο σπίτι του. «Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας δυστυχώς αυτό που συνέβη σε μένα δεν είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που συμβαίνει σε πολλά σπίτια καθημερινά, δεν έχουν σημασία τα υλικά που κλάπηκαν αλλά ο τρόμος και το σοκ των ανθρώπων που αντίκρισαν τους ληστές. Εύχομαι σαν χώρα να εξαφανιστούν αυτά τα φαινόμενα η αστυνομία ήρθε αμέσως και έκανε αμέσως τη δουλειά της και έχω την απόλυτη εμπιστοσύνη μου στην ελληνική αστυνομία για την ανεύρεση των δραστών», έγραψε στην ανάρτησή του ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Το βίντεο

Στη συνέχεια ο ίδιος δημοσίευσε και βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού του, στο οποίο καταγράφεται η στιγμή που ο δράστης μπαίνει στο σπίτι του. Αν και στο εν λόγω βίντεο δεν καταγράφεται κάποιο πρόσωπο, ο ήχος, και συγκεκριμένα τα ουρλιαχτά – κατά πάσα πιθανότητα -της 22χρονης οικιακής βοηθού του επιχειρηματία, σοκάρουν.

«Απλά ακούστε τον ήχο για να καταλάβετε ότι τα αντικείμενα δεν έχουν σημασία αλλά το σοκ των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν τους ληστές. Είναι πραγματικά σοκαριστικό ντροπή στην κοινωνία μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις