Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ρίτα Ασημακοπούλου για Βουγιουκλάκη: “Θεός σχωρέστη, τι το είπε αυτό;”
LIFESTYLE

Ρίτα Ασημακοπούλου για Βουγιουκλάκη: “Θεός σχωρέστη, τι το είπε αυτό;”

Ρίτα Ασημακοπούλου για Βουγιουκλάκη: Όπως είπε η ηθοποιός, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε κάνει το συγκεκριμένο σχόλιο, το οποίο όπως λέει «το πλήρωσε όσο τίποτα άλλο στη ζωή της»

Η Ρίτα Ασημακοπούλου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην καριέρα της, αλλά και τη σύγκριση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» κι αρχικά, εξήγησε πως κατά τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, υπήρχε πολύ μεγάλος ανταγωνισμός. «Υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός, αλλά ήταν σιωπηλός ανταγωνισμός. Θα πω όμως κάτι. Εγώ στη ζωή μου, έχω πληρώσει δύο πράγματα. Το ένα που είχε πει, Θεός σχωρέστη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη ότι “η Βουγιουκλάκη για τον κινηματογράφο, η Ασημακοπούλου για την τηλεόραση”. Πω πω, τι το είπε; Επίσης, επί του μεγάλου Καραμανλή, σε μια εκδήλωση στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια, είπε μπροστά σε όλο τον κόσμο πως “εσύ είσαι η καλύτερη”. Παιδιά, το πλήρωσα όσο τίποτα άλλο στη ζωή μου», εξήγησε.

«Δηλαδή, με κοιτούσαν όλοι και θεωρούσαν ότι για να το πει αυτό, εγώ είχα κονέ τον Καραμανλή. Ήταν άσχημο. Το έβλεπα αυτό πάρα πολύ στη δουλειά μου. Όχι όμως, από όλους, αλλά από μερικούς συναδέλφους. Βρέθηκε μάλιστα, δημοσιογράφος που με κοιτούσε κάπως, αλλά όταν κατάλαβε τι παιδί ήμουν μετά από 30 χρόνια, μου ζήτησε συγγνώμη. Της είπα “τώρα είμαι ευτυχισμένη”», συμπλήρωσε στη συνέχεια. Τέλος, εξήγησε πως ποτέ δεν ήταν άνθρωπος που θα «γραπωθεί» από κάποιον, για να ανέβει επαγγελματικά. «Κατάλαβε κι εκείνη το λάθος της, γιατί είδε ότι δεν ήμουν παιδί που θα κοιτάξω να γραπωθώ από κάπου για να αποκτήσω κάτι καλύτερο. Δεν το έκανα επίτηδες, αυτή ήμουν κι αυτή θα είμαι μέχρι να πεθάνω», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις