Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Μελέτη: Live η συνέντευξη του πρωθυπουργού
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Μελέτη: Live η συνέντευξη του πρωθυπουργού

Μητσοτάκης - Μελέτη: Εξαιρετικά κρίσιμη η κάλπη της 21ης Μαΐου είπε στην Ελεωνόρα Μελέτη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega, στο πλαίσιο της διαφορετικής προεκλογικής εκστρατείας που εφαρμόζει το Μέγαρο Μαξίμου ενόψει των εκλογών 2023. Ο κ.Μητσοτάκης εμφανίζεται σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές που απευθύνονται στο νεανικό κοινό αλλά και στις γυναίκες, ενώ έχει πολύ συχνή παρουσία στα social media με αναρτήσεις και βίντεο σε facebook, twitter, instagram και tik tok.

Τα βασικά σημεία της συνέντευξης

Κάθε προεκλογική περίοδος έχει το δικό της ενδιαφέρον και κάλπη τη δική της κρισιμότητα. Τα εκλογικά διλήμματα θα αποτυπώνονται με σαφήνεια. Παρά τα προβλήματα πετύχαμε πολλά και πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε μπροστά και δεν θα γυρίσουμε πίσω.

Η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, από την εισαγόμενη ακρίβεια. Δικό μου χρέος είναι να στεκόμαστε πλάι στους πολίτες που δοκιμάζονται από ένα φαινόμενο που είχαμε χρόνια να ζήσουμε.

Προσωπικά θέλω να συγκρίνομαι με τον ίδιο μου τον εαυτό. Βάζω τοπν πήχη ψηλά και όταν περνάω από κάτω κάνω την αυτοκριτική μου. Δύο είναι τα κόμματα που διεκδικούν τη νίκη και δύο πρόσωπα που μπορούν να γίνουν πρωθυπουργοί. Είχα την τιμή να είμαι 4 χρόνια πρωθυπουργός και ο κ.Τσίπρας ήταν 4 χρόνια πριν από εμένα. Οι πολίτες μπορούν να κρίνουν και συγκρίνουν τι πετύχαμε εμείς και τι ο κ.Τσίπρας.

Ο πρωθυπουργός έχει πολύ σημαντικό ρόλο να παίξει οι πολίτες δεν επιλέγουν μόνο κόμμα αλλά και πρωθυπουργό, γι αυτό και η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τον Αγνωστο Χ δημιούργησε μία σύγχυση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις