Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Αφροδίτη Σκαφίδα: Πέμπτη αποβολή στο reality
LIFESTYLE

Survivor Αφροδίτη Σκαφίδα: Πέμπτη αποβολή στο reality

Survivor Αφροδίτη Σκαφίδα: Το μήνυμα του Ατζούν στην Αφροδίτη Σκαφίδα

Το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, οι τηλεθεατές του Survivor είδαν τον Ατζούν Ιλιτζαλί να συγκαλεί έκτακτο συμβούλιο στο νησί. Πριν φτάσουμε στο Συμβούλιο, ο Σπύρος Μαρτίκας παρουσιάστηκε επηρεασμένος ψυχολογικά έπειτα από την υποψηφιότητά του για αποχώρηση από το Survivor All Star. Οι συμπαίκτες του για ακόμη μια φορά τον έβγαλαν στον τάκο και ο παίκτης των Μπλε δυσκολεύεται να διαχειριστεί αυτή την κατάσταση.

«Για άλλη μια φορά υποψήφιος, πρέπει να μετράω την 7-8 έχω χάσει τον λογαριασμό. Χαίρομαι που η ομάδα μου είναι ευχαριστημένη με την υποψηφιότητα μου, γιατί απλά δεν τους ενοχλώ και δεν τους δημιουργώ εντάσεις. Αποδέχομαι την επιλογή του και αποδέχομαι την επιλογή του και υπάρχει μια αρμονία στην ομάδα μας. Δεν έχω αντιδράσει ποτέ άσχημα. Ίσως να είμαι μια εύκολη λύση επειδή δεν μιλάω. Θεέ μου προστάτευσέ με από τους φίλους μου τους εχθρούς μου τους καταφέρνω και μόνος μου».

Survivor: Μεγάλη ένταση και φωνές ανάμεσα σε Τάκη και Αφροδίτη
Τεταμένο ήταν το κλίμα στην Κόκκινη ομάδα έπειτα από την υποψηφιότητα του Τάκη Καραγκούνια. Ο παίκτης των Διασήμων κατά τη διάρκεια συζήτησης με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είχε έναν έντονο τσακωμό με την Αφροδίτη Σκαφίδα. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάκης αναφέρθηκε στον Σπύρο Μαρτίκα τον οποίον κατηγόρησε πως με όσα λέει προσπαθεί να προκαλεί εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες Τότε η Αφροδίτη Σκαφίδα θέλησε να πάρει το μέρος του Μαρτίκα με τον Τάκη να αντιδρά και ως αποτέλεσμα οι τόνοι να ανέβουν.

«Εσύ ξεκίνησες να κατηγορείς τον Σπύρο μιλάς άσχημα για κάποιον που δεν είναι εδώ… Συνέχισε να μιλάς μόνος σου», είπε η Αφροδίτη και άρχισε να απομακρύνεται «Εγώ να μιλήσω μόνος; Γελάει παιδιά φεύγει και γελάει», είπε έπειτα εκνευρισμένος ο Τάκης. «Φεύγεις και γελάς μαζί μου;», αποκρίθηκε ο Τάκης στην Αφροδίτη ενώ τα πνεύματα έπειτα ηρέμησαν.

Survivor: Άλλαξε τελευταία στιγμή η τοποθεσία του αγωνίσματος
Την απόφαση να αλλάξει τελευταία στιγμή η τοποθεσία του αγωνίσματος της Μεγάλης Τρίτης στο Survivor Αll Star, πήρε η παραγωγή. Συγκεκριμένα λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγωνίσματος κι ενώ οι παίκτες είχαν προσέλθει στον στίβο μάχης, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως αυτό θα διεξαχθεί σε διαφορετική τοποθεσία και μίλησε για μια δραματική εξέλιξη. Όπως είπε ο παρουσιαστής η κακοκαιρία και η σφοδρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή του αγώνα.

«Δυστυχώς έχουμε μια δραματική εξέλιξη στην κατάσταση του καιρού. Οι πληροφορίες που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι ότι έχουν πλυμμηρίσει αρκετά μέρη του ποταμιού και αρκετές πίστες στις οποίες παίζουμε. Επομένως είμαστε αναγκασμένοι και για την ασφάλεια των παικτών αλλά και για την ασφάλεια της παραγωγής να αλλάξουμε την τοποθεσία του αγώνα. Σε λίγη ώρα, λοιπόν, θα μεταφερθούμε κάπου όπου δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα και μπορούμε να παίξουμε κανονικά τον αγώνα επάθλου φαγητού».

Επική τούμπα Ασημακόπουλου

Ένα ευτράπελο με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Ασημακόπουλο σημειώθηκε λίγο πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγωνίσματος στο Survivor All Star. Ο παίκτης των Μπλε αμέσως μετά την ανακοίνωση του επάθλου από τον Γιώργο Λιανό, βρέθηκε… στην πισίνα καθώς νωρίτερα σκόνταψε «Πού είναι ρε;» ακούγεται να λέει η Ρία Κολοβού με όλους τους παίκτες να ξεκαρδίζονται. «Ρε Ασημακόπουλε! Πάσχα έρχεται, όχι Θεοφάνια. Άκουσα ένα… ωρέ ωρέ! Ο Ασημακόπουλος είναι έτοιμος για το πρώτο run και το πρώτο swim» ήταν το σχόλιο του Γιώργου Λιανού .

Survivor: Τραυματίστηκε και έβαλε τα κλάματα ο Ηλίας Μπόγδανος

Τραυματίας και υποβασταζόμενος αποχώρησε από το αγώνισμα του Survivor All Star της Μεγάλης Τρίτης, ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο παίκτης των Μπλε κατά τη διάρκεια ενός run προσγειώθηκε άσχημα έπειτα από ένα άλμα του και σωριάστηκε στο έδαφος. Άρχισε να φωνάζει από τον πόνο και ενώ όλοι οι παίκτες του έτρεξαν δίπλα του να δουν τι συμβαίνει. «Άκουσα κρακ» είπε ο Μπόγδανος ξεσπώντας σε κλάματα κι ενώ οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον καθησυχάσουν.

Survivor: Αγώνισμα που κρίθηκε στο τέλος
Σε θρίλερ εξελίχθηκε το αγώνισμα επάθλου καθώς όλα κρίθηκαν στο flag race. Τελικά, αυτοί που πανηγύρισαν και γέμισαν τα… στομάχια τους με το φαγητό ήταν οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας, οποίοι επικράτησαν των Μπλε με σκορ 10-9.
Survivor: Το Έκτακτο Συμβούλιο και η αποβολή της Αφροδίτης
Μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα, ο Τούρκος παραγωγός ανακοίνωσε την ποινή στην Αφροδίτη Σκαφίδα, μετά το βίντεο στο οποίο φαίνεται να προμηθεύεται κρακεράκια από έναν ντόπιο. «Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ, σήμερα, δεν με κάνει χαρούμενο. Αυτή τη χρονιά είχαμε κάποια προβλήματα με κλοπές στο Survivor. Είμαι σίγουρος πως όλοι θυμάστε τη συνάντηση την οποία κάναμε στην Αθήνα. Μιλήσαμε για πολλά θέματα, ανάμεσα στα οποία και τα προβλήματα κλοπής που είχαμε ξανά στο Survivor», είπε αρχικά ο Ατζούν προς όλους τους παίκτες από τους οποίους, όμως, απουσίαζε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

«Όπως θυμάστε σε αυτή τη συνάντηση υπογραμμίσαμε πως για μικρές κλοπές που μπορούν να υπάρχουν στο Survivor θα δίνονταν κάποιες ποινές. Σε αυτό ήσασταν όλοι σύμφωνοι. Αλλά, αν γινόταν κάτι πιο μεγάλο και πιο οργανωμένο, όλοι συμφωνήσαμε ότι η ποινή θα ήταν διαφορετική. Αυτοί οι διαγωνιζόμενοι συμφωνήσαμε όλοι πως θα αποβληθούν και δυστυχώς φέτος έχει γίνει ξανά και χάσαμε κάποιους παίκτες» τόνισε, ο Ατζούν Ιλιτζαλί

«Το θέμα μας απόψε είναι η Αφροδίτη, που ξέρετε ότι είναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος για μένα. Είναι καλή μου φίλη, περνάμε τόσες όμορφες στιγμές μαζί, ακόμα και στη θερινή μου κατοικία στο Τσεσμέ. Αλλά όταν πρόκειται για το Survivor δεν θα κάνω ποτέ εξαιρέσεις. Για μένα όλοι οι παίκτες είναι ίδιοι και παλεύουν για να γίνει το Survivor αυτής της χρονιάς» συνέχισε ο Τούρκος παραγωγός με όλους τους παίκτες να τον κοιτούν σοκαρισμένοι.

«H απόφαση μας είναι ότι η Αφροδίτη δεν μπορεί να συνεχίσει πια στο Survivor. Η Αφροδίτη είναι εκτός Survivor. Αυτοί είναι οι κανόνες του σόου και, όπως συμφωνήσαμε, πρέπει να τους τηρούμε. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν διαγωνιζόμενο μας να κλέψει φαγητό. Για εμάς μπορεί να έχουν γίνει μη οργανωμένα περιστατικά, εάν βρισκόμουν στο Survivor, μπορεί να έκανα και γω το ίδιο. Εάν έβλεπα κάτι στα σκουπίδια κι εγώ θα το έπαιρνα, αυτό είναι λογικό. Αλλά, όταν είναι οργανωμένο και υπάρχει επικοινωνία με τους ντόπιους, αυτό είναι απαράδεκτο και δεν πρόκειται αν το επιτρέψουμε».

Survivor: Έρχονται αναμετρήσεις Ελλάδας – Τουρκίας
Στο τέλος του συμβουλίου, ο Ατζούν ανέφερε και κάτι θετικό στους παίκτες μετά την αποβολή της Αφροδίτης. Συγκεκριμένα, ο Τούρκος παραγωγός ανακοίνωσε πως τις επόμενες μέρες θα διεξαχθούν οι παραδοσιακές πλέον αναμετρήσεις μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις