Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φανάρι στη λεωφόρο Ιωνίας στο Ηράκλειο: Κάτι… δεν πάει καλά
ΕΛΛΑΔΑ

Φανάρι στη λεωφόρο Ιωνίας στο Ηράκλειο: Κάτι… δεν πάει καλά

Στο Ηράκλειο υπάρχει φανάρι που δεν "βλέπει" στον δρόμο, για να το έχουν αντικριστά οι οδηγοί, αλλά... στο πεζοδρόμιο.

Είναι από τις περιπτώσεις που πολλοί αναφωνούν, “αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορείς να τα δεις”. Όχι άδικα, καθώς στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο υπάρχει φανάρι που δεν “βλέπει” στον δρόμο, για να το έχουν αντικριστά οι οδηγοί αλλά… στο πεζοδρόμιο. Μάλιστα, το φανάρι είναι δεμένο με πλαστικό καλώδιο (τάιραπ). Όπως αναφέρει το Cretapost, το φανάρι βρίσκεται στην λεωφόρο Ιωνίας και όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ο τεχνικός το έχει στερεώσει με έναν πρωτότυπο τρόπο κι όχι όπως συνηθίζεται και πρέπει. Το ακόμα πιο σημαντικό όμως είναι ότι κανείς οδηγός δεν μπορεί να καταλάβει πότε πρέπει να σταματήσει και πότε να ξεκινήσει.

Πολλοί φωτεινοί σηματοδότες στο Ηράκλειο, όπως τονίζει το δημοσίευμα, πρέπει να αποκατασταθούν γιατί είτε έχουν βανδαλιστεί είτε λόγο παλαιότητας έχουν καταστραφεί. Χαρακτηριστική και η φωτογραφία με ένα φανάρι που έχει σπάσει και κρέμεται στη λεωφόρο Κνωσού.

Κρήτη: Φανάρι στο Ηράκλειο κοιτάει στο... πεζοδρόμιο και είναι δεμένο με πλαστικό καλώδιο [Εικόνες] Φανάρι Κρήτη φανάρι Κρήτη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις