Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μαρία Ματσούκα βιβλίο: Τη συγκίνησαν τα λόγια της αδερφής της στην παρουσίαση
LIFESTYLE

Μαρία Ματσούκα βιβλίο: Τη συγκίνησαν τα λόγια της αδερφής της στην παρουσίαση

Η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση του βιβλίου της αδερφή της και οι δηλώσεις της για εκείνη έφεραν συγκίνηση και στις δύο

Από την παρουσία του βιβλίου της Μαρίας Ματσούκα δεν θα μπορούσε να λείπει η αδερφή της, Δήμητρα Ματσούκα. Οι δύο αδερφές έκαναν κοινές δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων που βρέθηκαν στην παρουσίαση, ενώ είχαν και μία αρκετά φορτισμένη συγκινητική στιγμή μεταξύ τους.

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για τη Μαρία Ματσούκα, λέγοντας:

«Την περνάω έξι χρόνια, δεν τσακωνόμασταν. Η σχέση μας ήταν αυτή της μεγάλης αδερφής που προσέχει τη μικρότερη. Άθελά μου είμαι αυστηρή κριτής γιατί είμαι και με τον εαυτό μου. Συγκινήθηκα πολύ με τα βιβλία της Μαρίας και ειδικά με αυτό, το δεύτερο. Ίσως γιατί υπάρχουν κομμάτια, διαφοροποιημένα πολύ, αλλά που στον πυρήνα τους μου θυμίζουν πράγματα και πρόσωπα που έχουν περάσει από τη ζωή μας με έναν τρόπο. Συγκινούμαι για τον τρόπο που διαχειρίζεται η Μαρία… Όλοι μας έχουμε έναν μικρόκοσμο και αυτός δεν είναι πάντα μόνο χαρούμενος». Συγκινημένη από τα λόγια της ηθοποιού, η Μαρία Ματσούκα έπεσε στην αγκαλιά της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις