Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ο Άρης «έδιωξε» δύο προπονητές από τον Ολυμπιακό!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Άρης «έδιωξε» δύο προπονητές από τον Ολυμπιακό!

Πρόσφατα ο Άρης σε ελάχιστα λεπτά και μέσα στο απόρθητο φρούριο του Ολυμπιακού, το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κατάφερε να κάνει την ανατροπή!

Είναι αλήθεια. Ζούμε, ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου, εντυπωσιακές στιγμές! Βλέπουμε αγώνες δίχως φαβορί! Έχουμε ανατροπές σε… «σίγουρους» αγώνες! Η πρώτη θέση έχει γίνει… ασανσέρ! Η βαθμολογική απόσταση των ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο ύστερα από τα τρία πρώτα παιχνίδια των πλέι οφ είναι ελάχιστη έως μηδαμινή! Έτσι αγωνία όλων βρίσκεται στην κορύφωση της!  Οι διεκδικητές του φετινού πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας είναι 4 από τις 6 ομάδες που παίρνουν μέρος σε αυτό το…μίνι πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Βέβαια την τελική διαμόρφωση στην βαθμολογία κρατάνε στα χέρια τους, στα πόδια τους πιο σωστά, οι ποδοσφαιριστές του Άρη και του Βόλου.

Πρόσφατα μάλιστα ο Άρης σε ελάχιστα λεπτά και μέσα στο απόρθητο φρούριο του Ολυμπιακού, το γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», κατάφερε να κάνει την ανατροπή! Έτσι ενώ μέχρι το 70’ έχανε με 2-0 μπόρεσε χάρη σε δυο «κινήσεις ματ» του προπονητή του Τερζή να κάνει την ανατροπή και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια! Και εάν η τεχνική ηγεσία των κιτρινόμαυρων της Θεσσαλονίκης και φυσικά οι παίκτες το πίστευαν θα έπαιρναν την νίκη κάνοντας την ολική ανατροπή!

Δύο Ισπανούς

Είναι γεγονός πως ο Άρης, ο Θεός του πολέμου, «έδιωξε» δυο Ισπανούς προπονητές από τον Ολυμπιακό μέσα σε λίγους μήνες, την ίδια σεζόν»! Ο πρώτος που αποχαιρέτησε τους ερυθρόλευκους ήταν ο…ουρανοκατέβατος Κάρλος Κορμπεράν. Μετά την ήττα των «ερυθρόλευκων» από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με ανατροπή, (το 0-1 έγινε μέσα σε τέσσερα λεπτά 2-1), «έπεσαν οι τίτλοι τέλους από τον Ολυμπιακό, για τον πρωτάρη προπονητή σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό»! Πρόλαβε όμως να κάνει κακό στην πορεία της ομάδας! Το ημερολόγιο έγραφε 18 Σεπτεμβρίου του 2022! Λίγους μήνες μετά, την ίδια κατάληξη είχε και ο δεύτερος Ισπανός προπονητής, ο Μίτσελ και μάλιστα σε αγώνα με τον Άρη, ο οποίος μέσα σε δέκα λεπτά κατάφερε το 2-0 να το ανατρέψει και να φύγει από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας!

Οι φίλοι του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα οι οργανωμένοι της «θύρας 7» αντέδρασαν και με ένα παρατεταμένο «ουουου» αποδοκίμασαν τον Μίτσελ ο οποίος με τις άστοχες κινήσεις του έδωσε την ευκαιρία στον Τερζή να ανασυντάξει την ομάδα του και να φέρει τα… «πάνω κάτω»! Η διοίκηση του Ολυμπιακού έριξε αμέσως «τίτλους τέλους» και έδειξε την «πόρτα εξόδου» στον άλλοτε μεγάλο παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης! Το ημερολόγιο έγραφε 2 Απριλίου του 2023! Θα ήταν όμως άδικο για τον Μίτσελ εάν δεν σημείωνα πως στη δεύτερη θητεία του στους ερυθρόλευκους σε 32 παιχνίδια έκανε 18 νίκες. Έφερε 10 ισοπαλίες. Και έχασε σε 4 παιχνίδια, από τα οποία τα 2 για το Ευρωπαϊκό Κύπελλο!

 

Ο Μίτσελ βοήθησε

Ο Μίτσελ, το παραδέχονται όλοι ακόμη και αυτοί που ζήτησαν την απομάκρυνση του, βοήθησε τον Ολυμπιακό να βρει τα πατήματα του. Και σήμερα, παρά τις όποιες «στραβοτιμονιές» του, να διεκδικεί το πρωτάθλημα, μαζί με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Οι αγώνες και η αγωνία όλων συνεχίζονται στο καλύτερο μέχρι σήμερα πρωτάθλημα στην Ελλάδα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις