Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – Μπελαβίλας Ελληνικό: Ζητούν ακύρωση και επαναδιαπραγμάτευση της σύμβαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Μπελαβίλας Ελληνικό: Ζητούν ακύρωση και επαναδιαπραγμάτευση της σύμβαση

Πολάκης - Μπελαβίλας Ελληνικό: «Αξίζει 16 δισ. »

Την άποψη του βουλευτή Α’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Μπελαβίλα ότι πρέπει να γίνει ακύρωση και επαναδιαπραγμάτευση της σύμβασης του Ελληνικού στηρίζει ο Παύλος Πολάκης. Ο Νίκος Μπελαβίλας εξέφρασε την άποψη αυτή σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο».

Ο Μπελαβίλας στηρίζει Πολάκη – «Είπε φανερά αυτό που πολλοί από εμάς λέμε κρυφά»

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Παύλος Πολάκης τουίταρε ότι στηρίζει αυτή την πρόταση. «Συμφωνώ με το Νίκο Μπελαβιλα. 4 χρόνια φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Σώου με μπουλντόζες του «αδιευκρινιστου» και του Μητσοτακη και επι της ουσίας ΤΙΠΟΤΑ! Το “μεγάλο έργο των 70.000 θέσεων εργασιας” έγινε υπόθεση real estate που σήμερα η αξία της γης εκτιμάται στα 16 δις…», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης και προσθέτει παρακάτω: «…όταν επι Σαμάρα έλεγαν 600 εκατομμύρια !!Αυτή είναι η κυβέρνηση που θα έφερνε επενδύσεις και ανάπτυξη. Έρχεται η ώρα όμως να ζητήσουμε το λογαριασμό και να ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ τι ΤΗΡΗΘΗΚΕ και τι όχι από όσα συμφωνήθηκαν το 2016. Δικαιοσύνη παντού!!!».

Τι είπε ο Μπελαβίλας του ΣΥΡΙΖΑ για το Ελληνικό

Ο Νίκος Μπελαβίλας στη συνέντευξή του υποστήριξε ότι το Ελληνικό ήταν μία φούσκα που έσκασε, λέγοντας ότι παραιτήθηκαν από την επένδυση ένας ένας οι ξένοι επενδυτές και τώρα παραιτούνται και οι ελληνικές τράπεζες που συμμετείχαν. «Το μέγα αναπτυξιακό έργο είναι μια εικονική πραγματικότητα και τίποτα από αυτά που διαφήμισε η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ.Γεωργιάδης, δεν πρόκειται να γίνουν. Έχουν γίνει μόνο καταστροφές. Καταστροφές κτιρίων, που εμπόδιζαν υποτίθεται την ανέγερση των ουρανοξυστών και του Καζίνο, κτιρίων ιστορικών όπως του Αμερικανικού Κολλεγίου της Γλυφάδας και πανάκριβων όπως τα Ολυμπιακά ακίνητα», πρόσθεσε ακόμη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις