Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

05

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κυρά Έβρου – Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός ανέβασε στο TikTok τη συνομιλία τους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρά Έβρου – Μητσοτάκης: Ο πρωθυπουργός ανέβασε στο TikTok τη συνομιλία τους

Κυρά Έβρου - Μητσοτάκης: Το "ευχαριστώ"

Τηλεφωνική επικοινωνία με την «κυρά του Δέλτα» είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από μόνιμη εγκατάσταση δορυφορικής επικοινωνίας στο Δέλτα του Έβρου. Ο πρωθυπουργός σε βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok μίλησε με την κυρία Άρτεμις Παπακωστίδου, η οποία μαζί με τον σύζυγό της ζουν και δραστηριοποιούνται σχεδόν 50 χρόνια στο Δέλτα του Έβρου. Την Πέμπτη τοποθετήθηκε δορυφορική κεραία στην περιοχή, ώστε να μπορούν οι κάτοικοι να επικοινωνούν τηλεφωνικά, καθώς το σήμα από τις ελληνικές εταιρίες κινητής τηλεφωνίας ήταν πολύ ασθενές στην περιοχή, με αποτέλεσμα να δυσκολεύει τις επικοινωνίες των κατοίκων.

«Με μία τυχαία επίσκεψη είδαν ότι το ίντερνετ είναι σχεδόν ανύπαρκτο και αποφάσισαν να μου φέρουν να βάλουν μία δορυφορική κεραία, είμαι ευχαριστημένη και χαρούμενη τους ευχαριστώ» είπε η κα Παπακωστίδου στην ΕΡΤ.

Μητσοτάκης: Πόσο χαίρομαι που έχετε τηλέφωνο κυρία Άρτεμις

Ο πρωθυπουργός μίλησε με την «κυρά του Δέλτα» και δημοσίευσε την επικοινωνία τους στο Tik Tok, με την ίδια να ακούγεται ευχαριστημένη που πλέον μπορεί να επικοινωνεί χωρίς διακοπές, με καθαρό σήμα. «Πόσο χαίρομαι που έχετε τηλέφωνο» είπε ο πρωθυπουργός, με την ίδια να απαντάει «Δόξα το Θεώ, πολλά ευχαριστώ».

@kyriakosmitsotakis_ Τηλεφωνική συνομιλία με την «Κυρά του Έβρου» Έγινε μόνιμη εγκατάσταση δορυφορικής επικοινωνίας ώστε να έχει πλέον σύνδεση από το Δέλτα του Έβρου. #fyp #tiktokgreece ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις