Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ιρακινός Πέραμα: Ποινική δίωξη και στη μητέρα της 6χρονης
ΕΛΛΑΔΑ

Ιρακινός Πέραμα: Ποινική δίωξη και στη μητέρα της 6χρονης

Ιρακινός Πέραμα: Ανατριχίλα προκαλεί η εξέλιξη της υπόθεσης

Ανατριχιαστική τροπή μοιάζει να λαμβάνει η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης εναντίον 6χρονης στο Πέραμα, μιας και πέρα από τον Ιρακινό κατηγορούμενο που έχει ήδη συλληφθεί, ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου και στη μητέρα του μικρού κοριτσιού. Ωστόσο, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η μητέρα αρνήθηκε πως είναι εν γνώσει της η δίωξη, μιας και δεν έχει λάβει σχετικό έγγραφο από τη Δικαιοσύνη. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ήταν η μητέρα του 6χρονου κοριτσιού εκείνη που υπέβαλε την καταγγελία στις αστυνομικές αρχές για σεξουαλική κακοποίηση της κόρης της από τον Ιρακινό φίλο της, κάτι που, τελικά, οδήγησε στη σύλληψη του 43χρονου. Όπως αναφέρει το dikastiko.gr, η 26χρονη μητέρα του ανήλικου κοριτσιού διώκεται και εκείνη με τη σειρά της για συνέργεια σε βιασμό ανηλίκου και σε γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 43χρονος ο οποίος εργαζόταν σε πλυντήριο αυτοκινήτου και φέρεται να γνωρίζεται με την μητέρα του κοριτσιού τα τελευταία 5 χρόνια, έχει συλληφθεί. Οδηγήθηκε την Πέμπτη 30 Μαρτίου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά που του απήγγειλε κατηγορίες για βιασμό ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, γεννετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, κατάχρηση ανήλικου που δεν έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του από πρόσωπο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οικείους του και που του εμπιστεύθηκαν να φυλάσσει έστω και προσωρινά τον ανήλικο. O 43χρονος Ιρακινός ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη ερχομένη Δευτέρα όπου και θα απολογηθεί στον ανακριτή του πρωτοδικείου Πειραιά.

“Είδα την 6χρονη κόρη μου ξαπλωμένη και τον φίλο μου να τη χαϊδεύει”

“Πήγα στην αποθήκη και είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και εκείνον να την χαϊδεύει. Ήταν χάιδεμα ακατάλληλο για παιδί, ήταν σεξουαλική παρενόχληση”, λέει η μητέρα της 6χρ0νης στο Πέραμα για τον Ιρακινό φίλο της που έχει συλληφθεί με την κατηγορία της ασέλγειας στο ανήλικο παιδί της. “Τον γνωρίζω πέντε χρόνια. Κάναμε πολύ “κολλητή” παρέα. Του είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, δεν μου είχε δώσει ποτέ δικαιώματα”, αναφέρει. Ειδικότερα, στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” μίλησε το πρωί της Παρασκευής 31 Μαρτίου η μητέρα της 6χρονης, που όπως καταγγέλθηκε έπεσε θύμα ασέλγειας από 43χρονο, φίλο της μητέρας του παιδιού, μέσα σε αποθήκη επιχείρησης, στο Πέραμα.

Σχετικά με το περιστατικό, περιέγραψε ότι “εκείνες τις ημέρες είχα την κορούλα μου με πυρετό. Γυρνώντας από το ΙΚΑ, η κόρη μου μου είπε να σταματήσουμε στο μαγαζί του, μιας και το σπίτι μας είναι κοντά. Του ζήτησα κάποια στιγμή ένα θερμόμετρο για να δω αν έχει πυρετό το παιδί και να φύγουμε για το σπίτι. Στον 43χρονο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη. Μου είπε “εντάξει, παιδί μου, θα βάλω εγώ θερμόμετρο στο παιδί” και το πήρε μαζί του στην αποθήκη”. Συμπλήρωσε πως “μιλούσα στο τηλέφωνο με μια εξαδέλφη μου. Χρονομέτρησα ακριβώς δύο λεπτά. Πήγα στην αποθήκη και είδα την κόρη μου ξαπλωμένη και εκείνον να την χαϊδεύει. Ήταν χάιδεμα ακατάλληλο για παιδί, ήταν σεξουαλική παρενόχληση”.

“Σας ορκίζομαι ότι ποτέ δεν μου είχε δώσει δικαιώματα”

“Ταράχτηκα, γιατί είδα μέσα στο συρτάρι του γραφείου του ένα όπλο. Κοπάνησα το πόδι μου με δύναμη και μπήκα μέσα. Μίλησα στην κόρη μου και δεν απαντούσε. Αυτός σήκωσε τα χέρια ψηλά και μου είπε “το θερμόμετρο ψάχνω, τι έπαθες;”. Του είπα ότι “το παιδί μου ψήνεται στον πυρετό και πρέπει να το πάρω και να φύγουμε” ως δικαιολογία για να μπορέσουμε να φύγουμε”, σημείωσε η μητέρα της 6χρονης.

Συνέχισε αναφέροντας ότι δεν έκανε αμέσως καταγγελία, εξηγώντας ότι “περίμενα με την μητέρα μου, για να σχολάσει ο πατριός μου από την δουλειά, για να πάμε να τον καταγγείλω. Το παιδί ήταν ταραγμένο και μου έλεγε “μαμά, με έπιανε σε σημεία που δεν έπρεπε””. Κληθείσα να σχολιάσει αναφορές πως έχει ασκηθεί δίωξη και σε βάρος της για συνέργεια, είπε ότι δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο, δεν έχει λάβει σχετικό έγγραφο από την Δικαιοσύνη και πως διάβασε σχετική αναφορά στο διαδίκτυο, τονίζοντας πως “Σας ορκίζομαι ότι ποτέ δεν μου είχε δώσει δικαιώματα, αλλιώς δεν θα το πήγαινα το παιδί. Είμαι μια μητέρα που μεγαλώνω το παιδί μόνη μου και το έχω πάντα μαζί μου”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις