Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Το τέλειο μπέργκερ: 3 μυστικά για να βγει όπως του εστιατορίου
PLUS

Το τέλειο μπέργκερ: 3 μυστικά για να βγει όπως του εστιατορίου

Το τέλειο μπέργκερ: Η σεφ Dee Rolle, η σεφ στο The Edison στο Disney Springs, μίλησε στο Insider

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς επαγγελματίας σεφ για να φτιάξει ένα τέλειο burger και για αυτό έχουμε αποδείξεις. Η σεφ Dee Rolle, η σεφ στο The Edison στο Disney Springs, μίλησε στο Insider και μοιράστηκε μερικά μυστικά της για να βγει το burger ζουμερό και λαχταριστό, με πλούσιες γεύσεις, σαν εστιατορίου. Αρχικά, Το Α και το Ω κρύβεται στο ψήσιμο του μπιφτεκιού. Η σεφ προτείνει να μην πιέζετε το μπιφτέκι σας με τη σπάτουλα. Ενώ πολλοί άνθρωποι μαγειρεύοντας το μπιφτέκι, πιέζουν ενστικτωδώς τα μπιφτέκια με τη σπάτουλα , η σεφ είπε ότι αυτή η κίνηση μπορεί πραγματικά να στεγνώσει τα μπιφτέκια μας. «Πρώτα και κύρια, κρατήστε όλους τους χυμούς. Αφήστε τα ζουμιά να ψηθούν χωρίς να πιέζετε με τη σπάτουλα», είπε στο Insider.

burger on white and red paper
Η προσθήκη αλατιού και καρυκεύματος κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Ο σεφ είπε ότι, ενώ το μαγικό μυστικό κρύβεται στη σωστή ισορροπία λίπους και άπαχου κρέατος στο μπιφτέκι μας, η προσθήκη καρυκευμάτων είναι απαραίτητη. Το σωστό καρύκευμα μπορεί να μετατρέψει το burger σας απλό σπιτικό φαγητό σε ένα μοναδικό πιάτο.

Η Rolle είπε ότι ενώ το The Edison χρησιμοποιεί ψωμάκι brioche, προτιμά να χρησιμοποιεί ένα ψωμάκι με προζύμι όταν φτιάχνει burgers. «Ένα τραγανό απέξω και αφράτο από μέσα χρυσαφένιο ψωμάκι με προζύμι αποτελεί κύριο συστατικό για ένα τέλειο burger».

Extra Tip: «Η προσθήκη εσπεριδοειδών στη μαγιονέζα μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της γεύσης του βοείου κρέατος». Δοκιμάστε λοιπόν να προσθέσετε λίγες σταγόνες εσπεριδοειδών στη σος σας και η γεύση θα είναι σίγουρα μοναδική.

a white plate topped with a sandwich and salad
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις