Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Ολική ανακαίνιση για το κλειστό γυμναστήριο «Γ. Κασιμάτης»
ΕΛΛΑΔΑ

Ολική ανακαίνιση για το κλειστό γυμναστήριο «Γ. Κασιμάτης»

Σε πλήρη ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου «Γ. Κασιμάτης» προχώρησε ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Νέα εικόνα εμφανίζει το Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Γ. Κασιμάτης« μετά τις εργασίες ανακαίνισης που έλαβαν χώρα και έχουν ολοκληρωθεί. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης, βάψιμο στις εξέδρες, παρεμβάσεις στο χώρο των αποδυτηρίων και στο wc κοινού, εργασίες χρωματισμού, νέα κουφώματα αλουμινίου, νέες πόρτες ξύλινες πρεσαριστές και βαφή των υπαρχόντων μεταλλικών. Αντικατάσταση των ειδών υγιεινής με υδραυλικές εργασίες ύδρευσης – αποχέτευσης, τοποθέτηση ερμαρίων στους χώρους των αποδυτηρίων και δημιουργία ειδικά διαμορφωμένου χώρου WC για ΑμεΑ.

Παράλληλα, αντικαταστάθηκαν τα κουφώματα του αγωνιστικού χώρου με κουφώματα αλουμινίου, έγινε αλλαγή δαπέδου με δάπεδο pvc και υαλόπλεγμα για ενίσχυση, κατάλληλο για χρήση σε επαγγελματικούς χώρους (μπάσκετ, βόλλευ κ.α.). Τοποθετήθηκε ειδικό προστατευτικό για τις μπασκέτες και τον τοίχο που εφάπτεται με την μπασκέτα ενώ έγινε και μόνωση του δώματος που βρίσκεται πάνω από τους βοηθητικούς χώρους του γυμναστηρίου.

Πλήθος σημαντικών εργασιών έγιναν και στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού γυμναστηρίου. Μεταξύ άλλων τα συνεργεία του δήμου πραγματοποίησαν εξωτερικούς χρωματισμούς στο κτίριο, στεγάνωσαν και θερμομόνωσαν τη στέγη του γηπέδου με ειδικές πλάκες, αντικατέστησαν παγκάκια και φθαρμένες πλακάκια πεζοδρομίων και τοποθέτησαν προκατασκευασμένο χλοοτάπητα. Τέλος, βελτιωτικές εργασίες είχαμε και στο γήπεδο του beach volley όπου έγιναν αλλαγές τόσο στην περίφραξη και την οριοθέτηση με τοποθέτηση διχτυού ενώ κατασκευάστηκε και βιομηχανικό δάπεδο στο περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις