Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Οι απαγωγείς στέλνουν στους Βρεττάκους βίντεο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Οι απαγωγείς στέλνουν στους Βρεττάκους βίντεο

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: O Ισίδωρος προσπαθεί να βρει τα υπόλοιπα χρήματα

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 138 (Δευτέρα 27 Μαρτίου)

Οι απαγωγείς στέλνουν στους Βρεττάκους βίντεο με τον Μάνο αιμόφυρτο και μελανιασμένο. Όταν αντικρίζουν την εικόνα του, ο Ισίδωρος και η Μαρίνα καταρρακώνονται, κι έτσι ο Ισίδωρος αποφασίζει να ενδώσει στις εντολές των απαγωγέων. H Ευτυχία ζητά από τον Γιώργη να πάει κάποια ρούχα του στο σπίτι της και το ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Η Βασιλική ενθουσιάζεται με την ευφάνταστη έκπληξη του Φίλιππου. O Ισίδωρος προσπαθεί να βρει τα υπόλοιπα χρήματα, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα. Ένα ξεχωριστό δώρο λαμβάνει η Βασιλική από την Αρετή, μαζί με μία κάρτα όπου της ζητά συγγνώμη. Οι οικονομικές δυσχέρειες αναγκάζουν τον Άρη να δεχτεί την πρόταση συνεργασίας του Δημοσθένη. Η Αντωνία επιστρέφει για λίγο στη Μάνη και η Αλκμήνη προτίθεται να τη φιλοξενήσει.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 139 (Τρίτη 28 Μαρτίου)

Η διαδικασία για την παράδοση των λύτρων ξεκινά, με τη Μαρίνα να αναλαμβάνει το δύσκολο εγχείρημα μόνη της, έπειτα από διαταγή των απαγωγέων. Ο Κουράκος, ωστόσο, παρακολουθεί τα πάντα από απόσταση. Η Ασπασία μιλάει στην ψυχολόγο για τη σχέση της με τον Δημοσθένη. Ο Χρήστος προτείνει στην Εύα να συγκατοικήσουν. Ο Πότης συνεχίζει τα κομπλιμέντα στην Άννα, αλλά εκείνη δεν αντιλαμβάνεται τα αισθήματά του. Ο Φίλιππος ρωτάει τον Λεωνίδα αν βλέπει σοβαρά τη σχέση του με την Ειρήνη.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 140 (Τετάρτη 29 Μαρτίου)

Ο Στάθης πηγαίνει στην Αρετή και την προτρέπει να δεχτεί επιτέλους τον Φίλιππο. Εκείνη όμως, για μία ακόμη φορά αντιδρά έντονα και οι κατάρες της δεν έχουν τέλος. Η Ασπασία εξομολογείται στην ψυχολόγο γεγονότα από την παιδική της ηλικία και μια δραματική ιστορία αρχίζει να ξεδιπλώνεται. Η Μυρτάλη δείχνει για ακόμα μία φορά το μίσος της για την Αθηνά και πιέζει τον Αλέξη να οργανώσει τον φόνο της. Ο Κουράκος πιέζει την Ευτυχία να τον αφήσει να τη βοηθήσει οικονομικά, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Η Γη της Ελιάς  Επεισόδιο 141 (Πέμπτη 30 Μαρτίου)

Η Αθηνά, η Χάιδω, η Μαργαρίτα και ο Λυκούργος φτάνουν στο Σούνιο, και η Μαρία κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να περάσουν καλά. Η Ασπασία προσπαθεί να πλησιάσει την Ειρήνη, αλλά πέφτει σε τοίχο, καθώς η μικρή είναι καχύποπτη απέναντί της. Η Αντωνία αποκαλύπτει στην Αλκμήνη πως είναι διατεθειμένη να παρατήσει τη ζωή της στην Αθήνα και να μετακομίσει μόνιμα στη Μάνη μαζί της. Ο Στάθης «σκηνοθετεί» μια ψεύτικη ερωτική ιστορία προκειμένου να βοηθήσει τον Πότη να κατακτήσει την Άννα. Ο Ισίδωρος μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης σκοπεύει να πουλήσει τον ελαιώνα του κι ετοιμάζεται να εκδηλώσει ενδιαφέρον. Η Ιουλία, όμως, η οποία δεν θέλει να μείνει ο Στάθης χωρίς δουλειά, έχει άλλα σχέδια.

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 142 (Παρασκευή 31 Μαρτίου)

Η παρέα στο Σούνιο περνάει ξέγνοιαστες στιγμές και η Αθηνά προτείνει να κανονίσουν να πάνε ταξίδι όλοι μαζί στα Νορβηγικά φιόρδ. Η Εύα ανησυχεί για τον Άρη, καθώς τελευταία εξαφανίζεται συχνά, αγνοώντας πλήρως την εμπλοκή του στις παράνομες δραστηριότητες. Η Αλκμήνη ζητά από τη Μυρτάλη να προσλάβει την Αντωνία στο εργαστήριο καλλυντικών μιας και χρειάζονται βοήθεια. Η Ασπασία προτείνει στην Αρετή να πάει κι εκείνη για συνεδρίες στην ψυχολόγο, θεωρώντας πως θα της κάνει καλό. Η Ιουλία ζητά από τον Δημοσθένη να αγοράσει τον ελαιώνα του, αλλά να το κρατήσει μυστικό από τον Στάθη. Ο Φίλιππος ανησυχεί για την καταπίεση που δέχεται η Ειρήνη από τον πατέρα της και, πάνω στα νεύρα του, αποκαλύπτει στον Στάθη τη συγγένειά του μαζί της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις