Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Cavaliere φωτιά: Στο τμήμα Εκβιαστών ο φάκελος της υπόθεσης
ΕΛΛΑΔΑ

Cavaliere φωτιά: Στο τμήμα Εκβιαστών ο φάκελος της υπόθεσης

Cavaliere φωτιά: Ολική η καταστροφή του «Cavaliere», τραυματίστηκε ένα άτομο, απεγκλωβίστηκαν πέντε

Σε εμπρησμό, όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οφείλεται η φωτιά και η καταστροφή του γνωστού εστιατορίου Cavaliere στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με μαρτυρία υπαλλήλου καθαριότητας του εστιατορίου, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, εμφανίστηκαν ξαφνικά, τα ξημερώματα, δύο-τρία άτομα τα οποία έσπασαν ένα τζάμι και πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως μετά εκδηλώθηκε η φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, φαίνεται ότι οι δράστης έσπασαν το τζάμι, πέταξαν εύφλεκτο υγρό και μετά φωτοβολίδα ή κροτίδα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει τεράστια πυρκαγιά, το εστιατόριο να καταστραφεί ολοσχερώς και να κινδυνέψουν τόσο ο υπάλληλος καθαριότητας που εκείνη την ώρα βρισκόταν μέσα στο κατάστημα, όσο και ένοικοι της τετραώροφης πολυκατοικίας στο ισόγειο της οποίας στεγάζεται το εστιατόριο. Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα σε διαμερίσματα που βρίσκονται στο ίδιο κτίριο, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου.

Ένας άνδρας διακομίστηκε με εγκαύματα σε νοσοκομείο, ενώ απεγκλωβίστηκαν ακόμα τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα μωρό, που μεταφέρθηκε, για προληπτικούς λόγους, στο Νοσοκομείο Παίδων.

Γνωστοί celebrities συνέταιροι στο εστιατόριο που κάηκε στη Νέα Σμύρνη

Στην επιχείρηση είναι μέτοχοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται και σε άλλα πρότζεκτ εστίασης στη Νέα Σμύρνη, όπως η γνωστή γυμνάστρια Έλλη Αγγελιδάκη, η οποία επίσης από χρόνια μαζί με τον σύζυγό της δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης στη Νέα Σμύρνη, αλλά και ο σεφ του εστιατορίου Βασίλης Τσατσάκης, σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή.

Η μαρτυρία του εργαζόμενου

«Δουλεύω στο κατάστημα. Κάποιος έσπασε το τζάμι, και μετά ξέσπασε φωτιά και τράπηκε σε φυγή. Εγώ ήμουν μέσα στο μαγαζί, δουλεύω στο μαγαζί στην καθαριότητα. Μόνος μου ήμουν μέσα και αμέσως βγήκα έξω», ανέφερε ο υπάλληλος ο οποίος για πρώτη φορά έκανε λόγο για εμπρησμό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις