Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Maestro Netflix: Η Μαρία Μενούνος με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Maestro Netflix: Η Μαρία Μενούνος με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Maestro Netflix: «Μια ελληνική παραγωγή στην οποία όλοι εμείς οι Έλληνες δείξαμε την υποστήριξή μας χθες το βράδυ, μία τεράστια ελληνική προβολή»

Το «Maestro» κατάφερε να ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας και προβάλλεται πλέον, σε όλο τον κόσμο μέσω της δημοφιλούς πλατφόρμας του Νetflix. Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό της υπηρεσίας streaming, το «Maestro in Blue» κατάφερε να μπει στο Top 10 των σειρών παγκοσμίως. Με αφορμή την κυκλοφορία της σειράς στο Netflix παγκοσμίως, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ταξίδεψε στο Λος Άντζελες, ύστερα από πρόσκληση του CEO του Netflix, Τεντ Σαράντος, σε μία ιδιωτική προβολή του 1ου επεισοδίου της σειράς με άλλους Ελληνοαμερικανούς καλλιτέχνες, προκειμένου να γιορτάσουν την επιτυχία.

Λαμπεροί καλεσμένοι

Ανάμεσα σε αυτούς βρέθηκαν οι Μαρία Μενούνος, Νία Βαρντάλος, Τζον Στάμος, Μάικλ Τσίκλης, Τζία Καρύδης και η Ελένη Τσακοπούλου – Κουναλάκη. Μετά το τέλος της βραδιάς, η Μαρία Μενούνος, θέλοντας να τον συγχαρεί για την επιτυχία του και ούσα ενθουσιασμένη με την παραγωγή, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε τρία στιγμιότυπα από το event κι έγραψε κάτω από αυτά: «Δείτε το Maestro στο Netflix. Μια ελληνική παραγωγή στην οποία όλοι εμείς οι Έλληνες δείξαμε την υποστήριξή μας χθες το βράδυ. Μία τεράστια ελληνική προβολή. Ήταν τόσο καλό».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις