Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

10

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Φανέλα Εθνικής – σταυρός: Ο Βαρουφάκης ζητά την απόσυρσή της
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φανέλα Εθνικής – σταυρός: Ο Βαρουφάκης ζητά την απόσυρσή της

Φανέλα Εθνικής - σταυρός: «Μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού»

Η νέα φανέλα της Εθνικής Ελλάδος έχει προκαλέσει συζητήσεις και ποικίλα σχόλια και το ΜέΡΑ25 πήρε επίσημα θέση, εξαπολύοντας επίθεση στον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), Τάκη Μπαλτάκο. Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Έρικ Μιλτιάδης Έντμαν, αναφέρει ότι η φανέλα φέρει «αγκυλωτές απολήξεις» από τον «γνωστό και μη εξαιρετέο θεωρητικό της ακροδεξιάς, κύριο Μπαλτάκο», ενώ αφήνει αιχμές και για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Σημειώνεται ότι ο Έρικ Μιλτιάδης Έντμαν ανέλαβε χρέη εκπροσώπου Τύπου του κόμματος στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, καθώς ο μέχρι πρότινος εκπρόσωπος, Μιχάλης Κριθαρίδης, θα κατέβει υποψήφιος με το ΜέΡΑ25 στην Α’ Θεσσαλονίκης στις προσεχείς εκλογές του Μαΐου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΜέΡΑ25:

«Κάγκελα, κάγκελα, κάγκελα παντού, και τα μυαλά στα κάγκελα του αόρατου εχθρού…», έλεγε ο Τζίμης Πανούσης, συμπληρώνοντας πως «όλο το έθνος προσκυνά σώβρακα και φανέλες». Κι έρχεται η ΕΠΟ, υπό τον γνωστό και μη εξαιρετέο θεωρητικό της ακροδεξιάς, κο Μπαλτάκο, να βάλει σταυρό τεράστιο στη φανέλα, με αγκυλωτές απολήξεις.

Από τη μια η κυβέρνηση φέρνει ακραία αντιδημοκρατικές, επικίνδυνες τροπολογίες δήθεν για να αποκλείσει την παρουσία των ναζί στη Βουλή, κι από την άλλη κάνει το παν για να τους κανονικοποιήσει στην κοινωνία…

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος, Γκουστάβο Πογέτ με τη νέα φανέλα της εθνικής Ελλάδος στα χέρια
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις