Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξάνθη φονικό: Βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης από τον 36χρονο δράστη
ΕΛΛΑΔΑ

Ξάνθη φονικό: Βίντεο ντοκουμέντο από την αρπαγή της 15χρονης από τον 36χρονο δράστη

Ξάνθη φονικό: Ο 36χρονος άρπαξε την 15χρονη εγγονή του θύματος

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην Ξάνθη, μετά την δολοφονία του 45χρονου, από τον 36χρονο συμπέθερο του, ο οποίος παραδόθηκε ύστερα στην Αστυνομία. Υπενθυμίζεται ότι χθες (21/3), ως αντίποινα για την δολοφονία του 45χρονου, άγνωστοι, αφού πρώτα άδειασαν το σπίτι του 36χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη στον οικισμό Δροσερό, στη συνέχεια έβαλαν φωτιά και το έκαψαν. Αμέσως μετά έκαψαν και το διπλανό σπίτι του αδελφού του και μετά ανήρτησαν βίντεο στα social media.

Υπάρχουν μεγάλοι φόβοι για βεντέτα από τις αστυνομικές αρχές, διότι, ο καταυλισμός των Ρομά βρίσκεται εκτός της Ξάνθης, έχοντας μία σχετική αυτονομία, και οι συγγενείς των θυμάτων και του θύτη διαμένουν εκεί. Οπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, έρχονται συγγενείς του θύματος από την Γερμανία για την κηδεία, αλλά και Ρομά από άλλους καταυλισμούς και οι φόβοι για βεντέτα «φουντώνουν».

Ξάνθη: Ο 36χρονος άρπαξε την 15χρονη εγγονή του θύματος

Οπως φαίνεται στο βίντεο, ο 36χρονος άρπαξε την 15χρονη εγγονή του 45χρονου θύματος, σαν να ήταν εμπόρευμα και στην συνέχεια την επιβίβασε στο όχημα του. Το περιστατικό συνέβη ύστερα από την άρνηση του θύματος να δώσει την εγγονή του, στον γιο του 36χρονου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις