Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

05

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης Πρωταγωνιστές: Η πρώτη εμφάνιση μετά τα Τέμπη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης Πρωταγωνιστές: Η πρώτη εμφάνιση μετά τα Τέμπη

Μητσοτάκης Πρωταγωνιστές: Η κάμερα της εκπομπής θα καταγράψει τον κ. Μητσοτάκη στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου τις μέρες μετά την τραγωδία

Στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη για την τηλεόραση του Alpha θα μιλήσει απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είναι η πρώτη εμφάνιση του πρωθυπουργού στην τηλεόραση, μετά την τραγωδία των Τεμπών. Αρχικά η συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη είχε προγραμματιστεί σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες, και η πρόθεση ήταν να εμφανιστεί στους «Πρωταγωνιστές» ο πρωθυπουργός αμέσως μετά την προκήρυξη των εκλογών, που είχαν αρχικά υπολογιστεί για τις 9 Απριλίου. Μάλιστα είχαν γίνει και σχετικά γυρίσματα στα χωριά της Πίνδου, όταν ο πρωθυπουργός βρέθηκε εκεί για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας. Μετά την τραγωδία των Τεμπών, όμως, άλλαξαν τα σχέδια της κυβέρνησης, μετακινήθηκαν οι εκλογές πιθανότατα για τις 21/5 και μεταβλήθηκε και το περιεχόμενο της συζήτησης στην εκπομπή Πρωταγωνιστές.

Η κάμερα της εκπομπής θα καταγράψει τον κ. Μητσοτάκη στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου τις μέρες μετά την τραγωδία και ενώ διαρκούσε η διαχείριση της κρίσης. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός θα απαντήσει στις ερωτήσεις νέων ανθρώπων που επέβαιναν στη μοιραία αμαξοστοιχία 62 και βγήκαν ζωντανοί από τα χαλάσματα, με τους οποίους είχε συνομιλήσει ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε προηγούμενη εκπομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός, πέραν του ανθρώπινου στοιχείου και της αυτοκριτικής, θα εξηγήσει και το σχέδιό του για τη σύγκρουση με το «βαθύ κράτος» που τις τελευταίες μέρες έχει αναγάγει σε κεντρικό ζήτημα του πολιτικού του λόγου.

Επίσης, θα προβληθούν αποσπάσματα από την συζήτηση που είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Σταύρο Θεοδωράκη στο φαράγγι του Βίκου την Καθαρά Δευτέρα, σαράντα ώρες πριν το τραγικό δυστύχημα. Η εκπομπή θα προβληθεί αυτή την Τρίτη, στις 22:50 στον Alpha.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις