Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τραυματίες Τέμπη: «Ξύπνησε» από κώμα η 25χρονη τραυματίας
ΕΛΛΑΔΑ

Τραυματίες Τέμπη: «Ξύπνησε» από κώμα η 25χρονη τραυματίας

Τραυματίες Τέμπη: Παρουσιάζει σταθερή βελτίωση η υγεία της 25χρονης που τραυματίστηκε στα Τέμπη

Θετικές είναι οι εξελίξεις για την υγεία της 25χρονης που τραυματίστηκε στα Τέμπη, η οποία νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, η 25χρονη πολυτραυματίας η οποία βρισκόταν στο επιβατικό τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, «ξύπνησε» από την καταστολή και ουσιαστικά έχει αποκατασταθεί η επικοινωνία της με το περιβάλλον.

Παρουσιάζει σταθερή βελτίωση η υγεία της 25χρονης που τραυματίστηκε στα Τέμπη

Παράλληλα, η κατάσταση της υγείας της παρουσιάζει σταθερή βελτίωση και ταυτόχρονα κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας αναπνέει μόνη της, δίχως την υποστήριξη μηχανικού αερισμού.

Να σημειωθεί, πάντως, πως η 25χρονη η οποία τραυματίστηκε στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Α’ ΜΕΘ του Γ.Ν. Παπανικολάου.

Τέμπη – Ξεσπά η γιαγιά του Γεράσιμου: «Πρέπει να σουβλιστούν»

Ο Γεράσιμος, είναι ο μοναδικός επιβάτης που επέζησε από τα πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη. Ο 20χρονος είναι τραυματισμένος πολύ σοβαρά στο κεφάλι και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Η γιαγιά του ξέσπασε στο Πρωινό. «Το παιδί μας είναι στο νοσοκομείο, είναι στα ίδια. Ο Θεός και η Παναγία να το φυλάξει, να γίνει καλά. Η Παναγία το πέταξε έξω από το τρένο και η Παναγία πιστεύουμε ότι θα το κάνει καλά. Δεν έχουμε ενημέρωση από τους γιατρούς. Πηγαίνω στο νοσοκομείο, πώς δεν πηγαίνω. Εγώ δε μπορώ ούτε μέσα να πάω, ούτε να το δω…

Ήταν ένα παιδί, αριστούχος μαθητής του μουσικού σχολείου, ένα καλό παιδί. Τον ίδιο πόνο έχουν όλες οι μανούλες που έχασαν τα παιδάκια τους, τα βλασταράκια τους. Από μία σταλιά να τα μεγαλώσεις, να τα μορφώσεις, να τα διαπαιδαγωγήσεις σωστά και να τα χάσεις έτσι, για μία αμέλεια κάποιων. Το φταίξιμο το έχουν οι πρώτοι σταθμάρχες που άφησαν τον άπειρο κι έφυγαν. Αυτοί πρέπει να σουβλιστούν, όχι να μπουν απλά φυλακή!», είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις