Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παρ ολίγον τραγωδία: Πατέρας επιχείρησε να αυτοκτονήσει με τα δυο παιδάκια του
ΕΛΛΑΔΑ

Παρ ολίγον τραγωδία: Πατέρας επιχείρησε να αυτοκτονήσει με τα δυο παιδάκια του

Οι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί μαζί με πυροσβέστες, αντίκρισαν τη μητέρα έξω από το αυτοκίνητο να εκλιπαρεί τον πατέρα των παιδιών να ανοίξει τις πόρτες

Μια μητέρα με κομμένη την ανάσα κατάφερε να σώσει από βέβαιο, φρικτό θάνατο τα δίδυμα μικρά της, ηλικίας 3 ετών, καθώς ο πατέρας τους είχε κλειδωθεί μαζί τους στο αυτοκίνητο και είχε ανοίξει δύο φιάλες υγραερίου!

Πέτρος Καρσιώτης
Του Πέτρου Καρσιώτη

Έντρομη η μητέρα και πρώην σύζυγος του πατέρα των διδύμων, πρώην αξιωματικού της Αεροπορίας, με τον οποίο έχουν χωρίσει τους δρόμους τους,  κάλεσε την Αστυνομία, σημαίνοντας πραγματικό συναγερμό. Τα διαθέσιμα περιπολικά της Αμεσης Δράσης και οι μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, πήραν εντολή να φθάσουν όσο πιο γρήγορα γινόταν έξω από το σπίτι του πρώην ανδρόγυνου, στο Μελισσοχώρι στη Θεσσαλονίκη, καθώς η τραγωδία που θα γραφόταν ήταν θέμα μόλις λίγων λεπτών. Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί μαζί με πυροσβέστες, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν στο μεταξύ, αντίκρισαν τη μητέρα έξω από το αυτοκίνητο να εκλιπαρεί τον πατέρα των παιδιών να ανοίξει τις πόρτες, την ίδια στιγμή που ήταν έντονη στην ατμόσφαιρα η μυρωδιά του υγραερίου.

Καθώς ήταν εμφανές ότι ο πρώην σύζυγος είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του μαζί με τα παιδιά του, έξω από το σπίτι λίγο πριν τα παραδώσει στη μητέρα τους μετά το Σαββατοκύριακο που πέρασαν μαζί, οι αστυνομικοί μαζί με τους πυροσβέστες έσπασαν τα τζάμια για να αναπνεύσουν τα παιδάκια, καθώς τα είδαν πεσμένα και διαπίστωσαν αμέσως ότι ήταν ημιλιπόθυμα! Στο σημείο κλήθηκαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και τα πληρώματα μετέφεραν αστραπιαία τα μικρά στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο της πόλης μαζί με τον πατέρα ο οποίος επίσης ήταν σε κακή κατάσταση.

Βρήκαν δύο φιάλες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που έγιναν γνωστές από το ιατρικό προσωπικό που παρέλαβε πατέρα και παιδιά δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία τους. Οι αστυνομικοί μέσα στο αυτοκίνητο βρήκαν δύο φιάλες υγραερίου τις οποίες σφράγισαν και απομάκρυναν από τον χώρο. Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές, ανέφεραν ότι ο πατέρας , απόστρατος της  Πολεμικής Αεροπορίας, χωρισμένος από τη σύζυγό του έπαιρνε τα παιδιά σε τακτά χρονικά διαστήματα να περάσουν χρόνο μαζί. Λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής, ήταν η ώρα να επιστρέψει τα παιδάκια στη μητέρα τους, η οποία βγήκε στο δρόμο για να τα παραλάβει, αλλά βρέθηκε μπροστά στο τραγικό περιστατικό.

Καθώς πλησίασε το αυτοκίνητο του πρώην συζύγου της,  διαπίστωσε ότι κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο και άνοιξε τις φιάλες υγραερίου. Βλέποντας η σύζυγος του τι συνέβη ειδοποίησε την Αστυνομία. Μέσα από έναν κύκλο καταθέσεων που θα αρχίσουν μόλις η κατάσταση το επιτρέψει θα επιχειρηθεί να ριχτεί φως στα πως και τα γιατί του τραγικού γεγονότος ενώ θα ενημερωθούν οι Δικαστικές Αρχές, που έχουν χειριστεί στο διαζύγιο και την επιμέλεια των παιδιών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις