Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Χακίμι βιασμός: Η γυναίκα που κινδυνεύει να χάσει μετά τις κατηγορίες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χακίμι βιασμός: Η γυναίκα που κινδυνεύει να χάσει μετά τις κατηγορίες

Χακίμι βιασμός: Ο Μαροκινός είναι παντρεμένος με την Χίμπα Αμπούκ μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς στον κόσμο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά

Ασράφ Χακίμι όπως Ντάνι Άλβες. Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που 23χρονη κατήγγειλε βιασμό από τον Ντάνι Άλβες σε κλαμπ της Βαρκελώνης με αποτέλεσμα ο Βραζιλιάνος πρώην μπακ της Μπαρτσελόνα να οδηγηθεί στη φυλακή έχοντας πλέον σημαντικές πιθανότητες να καταδικαστεί. Πριν από λίγες ημέρες άλλη  μια 23χρονη αλλά στο Παρίσι ισχυρίστηκε ότι ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, Ασφράμ Χακίμι, την βίασε. Συγκεκριμένα είπε στις αρχές ότι την φίλησε στο στόμα, εν συνεχεία της έβγαλε τα ρούχα και μετά την βίασε. H εισαγγελία του Παρισιού άσκησε δίωξη στον Μαροκινό αλλά ο παίκτης συνεχίζει να είναι ελεύθερος και μάλιστα έπαιξε πριν από λίγες ημέρες και στον αγώνα της Παρί με την Μπάγερν στο Μόναχο.  Ο Μαρονικός ισχυρίζεται ότι όλα είναι ψέματα και η δικηγόρος του κάνει λόγο για απόπειρα εκβιασμού από την νεαρή που τον κατήγγειλε

Οι «καυτές» γυναίκες από την Ισπανία

Ο Ντάνι Άλβες παντρέυτηκε πριν από λίγα χρόνια με την Τζοάνα Σανθ, μοντέλο από την Ισπανία με σπουδαία διεθνή καριέρα. Η Σανθ που στην αρχή δεν πίστευε λέξη από όσα έγραφαν για τον άνθρωπό της αργότερα αποφάσισε να διαγράψει όλες τις κοινές φωτογραφίες τους στα social media και να πάρει διαζύγιο.  Από την άλλη και ο Χακίμι που έχει παίξει για χρόνια στην Ισπανία και στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι παντρεμένος όπως ο Άλβες με διάσημη Ισπανίδα. Είναι η ηθοποιός Χίμπα Αμπούκ, την οποία έχουν χαρακτηρίσει ως την πιο όμορφη στον κόσμο. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά (2020, 2022). Τόσο ο Ασράφ όσο και η Χίμπα γεννήθηκαν στη Μαδρίτη από μετανάστες γονείς. Του ποδοσφαιριστή είναι από το Μαρόκο και της ηθοποιού από την Τυνησία.

Η γνωριμία

Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2018 όταν ο Χακίμι έπαιξε στη Ντόρτμουντ και η διαφορά ηλικίας 12 ετών (36 η ηθοποιός) δεν τους εμπόδισε να προχωρήσουν σε σχέση και σε γάμο (2020).
Τον Οκτώβριο του 2018 το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του μέσω των λογαριασμών του στο Instagram,την ημέρα που γιόρτασε τα 32α γενέθλιά της η ηθοποιός. «Αγάπη μου, αυτή την πολύ ιδιαίτερη μέρα, θέλω να σου υπενθυμίσω πόσο σημαντική είσαι στη ζωή μου γιατί είσαι το άτομο που με κάνει να χαμογελάω μέρα με τη μέρα. Είθε ο Θεός να σε φροντίσει και να μας επιτρέψει να γιορτάσουμε όλα τα γενέθλιά σου μαζί.

Τις καλύτερες ευχές μου σε σένα, όμορφη. Σε αγαπώ», έγραψε εκείνη την ημέρα. Εκείνος είναι σταρ της μπάλας με μεταγραφές σε Ρεάλ, Ίντερ, Παρί Σεν Ζερμέν και εκείνη διάσημη ηθοποιός περισσότερο γνωστή για το ρόλο της Fatima στη δημοφιλή ισπανική τηλεοπτική εκπομπή El Principe. Εκτός από την υποκριτική της καριέρα, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή είναι επίσης παθιασμένη με το φλαμένκο και τις γλώσσες. Μιλάει ισπανικά, αραβικά, γαλλικά, αγγλικά και ιταλικά.

«Ο άνδρας της ζωής μου»

Μιλώντας για τον 24χρονο η Χίμπα είχε πει ότι είναι «ο άντρας της ζωής μου» ενώ το 2021 παραπονέθηκε ότι δεν τον βλέπει πολύ από τότε που πήγε στην Παρί και δεν κάνουν σεξ.
«Θα είμαι ειλικρινής. Δεν βλέπω πολύ τον Ασράφ τελευταία. Κάναμε σεξ 6,5 φορές τον τελευταίο μήνα» είπε σχετικά. Ο Χακίμι που έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο με την πορεία της Εθνικής Μαρόκου στο Μουντιάλ του Κατάρ και ιδιαίτερα με τον αποκλεισμό της Ισπανίας κατά της οποίας σκόραρε από την άσπρη βούλα και έγινε εθνικός ήρωας.

Ο Ασράφ έγινε επίσης γνωστός και για την αγάπη και το φιλί προς την μητέρα του. Πλέον είναι σε δύσκολη θέση μετά την καταγγελία για βιασμό. Ο ποδοσφαιριστής μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια στη Μαδρίτη αφού η μητέρα του καθάριζε σπίτια και ο πατέρας του ήταν πλανόδιος πωλητής. Το ποδόσφαιρο τον έβγαλε από την φτώχεια και την αφάνεια αλλά πλέον κινδυνεύει να τα χάσει όλα. Φυσικά και την Χίμπα Αμπούκ η οποία σύμφωνα με κάποια ΜΜΕ στην Ισπανία έχει ξεκινήσει διαδικασίες για έκδοση διαζυγίου!

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές η Χίμπα δεν τον συνόδευσε την Δευτέρα στο γκαλά της FIFA και αυτό είναι άλλη μια ένδειξη ότι οι σχέσεις τους έχουν … παγώσει μετά από την καταγγελία της 23χρονης. Την ημέρα του Gala η ηθοποιός ήταν μαζί με τα παιδιά τους διακοπές στο Ντουμπάι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις