Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

20

Μαρτίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 19/3 ασυλία – υποψήφιος: Τι θα δούμε απόψε!
LIFESTYLE

Survivor spoiler 19/3 ασυλία – υποψήφιος: Τι θα δούμε απόψε!

Survivor spoiler 19/3 ασυλία - υποψήφιος: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση

Survivor spoiler 19/3 ασυλία – υποψήφιος: Για ακόμα μια εβδομάδα ξεκινάνε οι αγώνες ασυλίας με στόχο οι ομάδες να κερδίσουν και το έπαθλο φαγητού και να μην φτάσουν σε ένα ακόμα Συμβούλιο του Νησιού όπου θα πρέπει να ψηφίσουν έναν δικό τους παίκτη για αποχώρηση. Από τη νέα εβδομάδα το ριάλιτι φυσικά δεν μπορεί να λείπει. Νέες ίντριγκες και συμμαχίες δημιουργούνται και θα έχουν μεγάλη σημασία στην εξέλιξη των αγώνων. Ο αγώνας ασυλίας, θα ανεβάσει την αδρεναλίνη στα ύψη, ενώ στο συμβούλιο του νησιού ο Τάκης Καραγκούνιας θα στραφεί εναντίον του Νίκου Μπάρτζη με τους παίκτες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους πριν ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Διάσημοι και Μαχητές είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα προκειμένου να μην χάσουν την ασυλία.

Απόψε, θα δούμε έναν συναρπαστικό αγώνα, ο οποίος θα κριθεί στο Flag Race και οι Μπλε θα καταφέρουν να κάνουν το 10-9 και να κερδίσουν την πρώτη ασυλία, στέλνοντας τους κόκκινους στο Συμβούλιο του Νησιού. Πρόκειται για την τρίτη σερί νίκη των Μπλε μετά την επικοινωνία και το έπαθλο φαγητού, δείχνοντας έτσι ότι μπορούν να κρατήσουν τις ισορροπίες στα αγωνίσματα παρά το 3-0 των Διασήμων την προηγούμενη εβδομάδα.

Survivor spoiler 19/3 ασυλία – υποψήφιος: Η πρώτη υποψήφια παίκτρια προς αποχώρηση

Εδώ έρχεται η ανατροπή, καθώς παρόλο που όλοι περιμένουν ότι πρώτη υποψήφια θα βγει η Ελευθερία Ελευθερίου, το κλίμα μάλλον έχει γυρίσει, με αποτέλεσμα πρώτη υποψήφια να βγαίνει η Νικολέττα Μαυρίδη, η οποία στο αγωνιστικό κομμάτι τουλάχιστον είναι σε χαμηλότερο επίπεδο από την Ελευθερία Ελευθερίου.

Survivor spoiler 19/3 ασυλία – υποψήφιος: Το trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις