Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ευρυδίκη – Βρισηίδα: «Δεν θα κάτσω να την παρακαλέσω»
LIFESTYLE

Ευρυδίκη – Βρισηίδα: «Δεν θα κάτσω να την παρακαλέσω»

Ευρυδίκη - Βρισηίδα: «Εγώ την κρατάω μέσα μου με αγάπη» είπε η σχεδιάστρια κοσμημάτων

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για το Survivor, τη σχέση της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, ενώ αποκάλυψε επίσης ποιος είναι εκείνος που κινεί τα νήματα στο ριάλιτι επιβίωσης. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», δήλωσε αρχικά πως το ταξίδι της στον Άγιο Δομίνικο δεν ήταν όπως το περίμενε. «Δεν το βίωσα ωραία το Survivor, δεν ήταν όπως πέρυσι. Δεν πειράζει, ήξερα ότι πάω σε ένα ριάλιτι. Δεν τα περίμενα τόσο χάλια τα πράγματα βέβαια», είπε, ενώ σημείωσε πως αν ο κόσμος δεν γνώριζε τα ποσά που δίνονται στους παίκτες ανά εβδομάδα, ούτε η ίδια θα είχε αποκαλύψει την αμοιβή της.

Αναφορικά με τη σχέση της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, δήλωσε: «Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου σε αυτό το θέμα. Έχω πει κιόλας ότι θα ήταν σωστό να μιλήσουμε, αλλά αν δεν θέλει η κοπέλα, δεν θα κάτσω να την παρακαλέσω. Εγώ έχω κάνει την κίνηση. Αν δεν, να είναι καλά, καλή επιτυχία στη ζωή της. Εγώ την κρατάω μέσα μου με αγάπη. Στενοχωρήθηκα, γιατί δεν περίμενα ότι δεν θα με καταλάβει. Πίστευα ότι θα έχει μια πιο αντικειμενική άποψη, επειδή έχει ζήσει και το παιχνίδι. Την πήρα τηλέφωνο, μόλις γύρισα από το Survivor», ενώ αποκάλυψε επίσης, πως σε περίπτωση που έμπαινε ξανά στο Survivor ίσως να μην ήταν τόσο κοντά της.

«Ο Μάριος κινεί τα νήματα»

Όπως είπε στη συνέχεια, θεωρεί ότι εκείνος που κινεί τα νήματα στο παιχνίδι δεν είναι άλλος από τον Μάριο Πρίαμο: «Ξεκάθαρα, ο Μάριος κινεί τα νήματα. Το είδαμε και με την Ελευθερία στην αρχή, που της είπε να ψηφίσει τον Στάθη. Ο Σπύρος Μαρτίκας ανακατεύει φουλ και όχι μόνο την κόκκινη ομάδα, αλλά και τους Μπλε. Και ο Μπάρτζης έχει έναν ρόλο από πίσω. Όταν έφυγε ο Στάθης, κατάλαβα ότι όλο αυτό ήταν υποκινούμενο, ώστε ένας-ένας οι δυνατοί παίκτες να φύγουν. Τοποθετήθηκα, την πλήρωσα εγώ αλλά δεν το μετανιώνω, γιατί γλίτωσα από την ανθρωποφαγία. Όλοι έχουν πάει εκεί για τα λεφτά». Τέλος, δήλωσε πως νικητή του Survivor All Star θα ήθελε να δει τον Γιωρίκα Πηλίδη.

«Δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες σαν άνθρωπος» απαντά η Βρισηίδα

Η Βρισηίδα Ανδριώτου πήρε θέση για τις δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και τα όσα ειπώθηκαν για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα. «Ο Σπύρος είναι πιεσμένος και στεναχωρημένος πάρα πολύ. Φαίνεται, το καταλαβαίνω. Φαίνεται ότι γενικά όλοι τους δεν περνάνε καλά εκεί μέσα», ανέφερε αρχικά η Βρισηίδα για τους διαγωνιζόμενους. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε για τα όσα δήλωσε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες σαν άνθρωπος. Δεν είναι η πρώτη φορά που πληγώνομαι, οπότε έχω πάρει μία απόφαση και θέλω να την τηρήσω. Εγώ τη φιλία που είχα μέσα στο παιχνίδι την κράτησα και έξω. Υπάρχει και κάτι που λέγεται σεβασμός, κάπου χάθηκε στη μετάφραση. Αν θέλω να ξαναμιλήσω μαζί της, δεν θα το πω στην τηλεόραση. Δεν αφορά κανέναν».

Μάλιστα το μοντέλο επισήμανε: «Ό,τι κι αν γίνει με τον Σπύρο στο Survivor όλοι πέφτουν επάνω μου. Γι’ αυτό και τους πρώτους δύο μήνες δεν ήμουν καλά, ούτε και τώρα είμαι. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου. Εφόσον έχω φύγει πλέον από αυτό, μην με μπλέκετε». Τέλος η Βρισηίδα Ανδριώτου όσον αφορά το εξώδικο που έχει στείλει η Ελευθερία Ελευθερίου στον σύντροφό της σχολίασε: «Με κανένα εξώδικο δεν θα γυρίσει η Ελευθερία. Όλο αυτό με τις μηνύσεις και τα εξώδικα δεν είναι κάτι εύκολο. Ο Σπύρος πρόσεξε πολύ καλά τα λόγια του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις