Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

14

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παπακαλιάτης Μαέστρο: Ο ηθοποιός βραβεύτηκε για την επιτυχημένη σειρά στη Νέα Υόρκη
LIFESTYLE

Παπακαλιάτης Μαέστρο: Ο ηθοποιός βραβεύτηκε για την επιτυχημένη σειρά στη Νέα Υόρκη

Παπακαλιάτης Μαέστρο: Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών προσωπικότητες της ομογένειας στις ΗΠΑ

Σε μία λαμπερή εκδήλωση στη Νέα Υόρκη ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βραβεύτηκε για το Maestro, τη σειρά του MEGA που αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές. Η εκδήλωση έγινε στον Καθεδρικό Ναό της Αρχιεπισκοπής της Νέας Υόρκης, η οποία διοργανώθηκε από το προξενείο της Νέας Υόρκης, τον όμιλο Alter Ego Media και την εταιρεία Capital Link. Στη συγκινητική εκδήλωση έδωσαν το παρών επιφανείς Ελληνοαμερικανοί, καθώς και ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής της σειράς Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος κατά τη διάρκεια της τελετής, ενώ στην ομιλία του σημείωσε πως διατηρεί ισχυρούς δεσμούς από παλιά με την ομογένεια στις ΗΠΑ, η οποία τον έχει στηρίξει σε κάθε του βήμα και τους ευχαρίστησε θερμά. Λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του β’ κύκλου της επιτυχημένης σειράς του MEGA, το Maestro θα ξεκινήσει να προβάλλεται επίσημα στην πλατφόρμα του Netflix στις ΗΠΑ από την Παρασκευή 17/3, ενώ είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική πλατφόρμα.

«Χτύπησα πολλές πόρτες»

Ο καλλιτέχνης βρέθηκε προ λίγων ημερών καλεσμένος στην εκπομπή «Στο Κέντρο» και μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη δημιουργία της επιτυχημένης σειράς. Είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου πάρα πολλές φορές να χτυπάει πάρα πολλές πόρτες και να ζητάει χρήματα, προκειμένου να καταφέρω να έχω το τραγούδι που ήθελα, τη μουσική που ήθελα, τον χώρο που ήθελα. Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος ακριβώς επειδή είμαι 31, 32, 33 χρόνια στο χώρο, έχω μάθει όλα τα βήματα της παραγωγής και πώς να καταφέρνω και να κάνω αυτό που θέλω και αυτό που έχω γράψει το βράδυ στο χαρτί, την ιστορία, και να προσπαθώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις