Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

28

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έπεσε η οροφή του 040: Απίστευτη σκηνή στο Φάληρο
ΕΛΛΑΔΑ

Έπεσε η οροφή του 040: Απίστευτη σκηνή στο Φάληρο

Έπεσε η οροφή του 040: "Ακούσαμε θόρυβο, σαν κάτι να έσπασε και είδαμε ένα κομμάτι της εσωτερικής οροφής του οχήματος, να έχει πέσει"

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής (10/3) στο λεωφορείο 040, καθώς έπεσε η οροφή του οχήματος. Σύμφωνα με μαρτυρία, ευτυχώς το λεωφορείο δεν ήταν γεμάτο, με αποτέλεσμα οι λιγοστοί επιβάτες να είναι καθήμενοι και να μην υπάρχουν όρθιοι, ιδίως στο σημείο που συνέβη το ατύχημα. “Αυτό συνέβη στις 12:50 ενώ το λεωφορείο είχε κατεύθυνση προς Καλλιθέα από Πειραιά” ανέφερε επιβάτης στον Alpha και συνέχισε: “Ακούσαμε θόρυβο, σαν κάτι να έσπασε και είδαμε ένα κομμάτι της εσωτερικής οροφής του οχήματος, να έχει πέσει στον διάδρομο ανάμεσα στα καθίσματα”.

Τόνισε δε πως, το λεωφορείο “δεν ήταν γεμάτο, ήταν όλοι καθισμένοι γιατί αν είχε όρθιους θα τραυμάτιζε κάποιον στο κεφάλι”. Ο οδηγός είδε τι έγινε, σταμάτησε και άνοιξε τις πόρτες λέγοντας: “Παρακαλώ κατεβείτε, δεν διακινδυνεύω να συνεχίσω” και οι επιβάτες περίμεναν το επόμενο λεωφορείο να επιβιβαστούν για να συνεχίσουν το δρομολόγιό τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις