Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κάρα Ντελεβίν ναρκωτικά: «Δεν καταλάβαινα ότι είναι κάτι ανησυχητικό»
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κάρα Ντελεβίν ναρκωτικά: «Δεν καταλάβαινα ότι είναι κάτι ανησυχητικό»

Κάρα Ντελεβίν ναρκωτικά: «Δεν καταλάβαινα ότι είναι κάτι ανησυχητικό, αυτή όμως, είναι και η φύση της ασθένειας, αυτός είναι ο εθισμός» αναφέρει

Η Κάρα Ντελεβίν έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για το ταξίδι της στη νηφαλιότητα, ενώ εξήγησε πόσο πολύ επηρέασε τη ζωή της η χρήση ναρκωτικών ουσιών. Το νεαρό μοντέλο μίλησε στη Vogue, για την οποία και φωτογραφήθηκε για το τεύχος του Απριλίου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό από κάποιους παπαράτσι και την έδειχναν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Όπως είπε, εκείνη η στιγμή ήταν ένα «ταρακούνημα» για εκείνη, που την έκανε να δει ακόμα πιο σοβαρά την προσπάθειά της να απεξαρτηθεί. Οι εικόνες όπως εξήγησε, τραβήχτηκαν λίγο αφότου είχε επιστρέψει από το Φεστιβάλ Burning Man στη Νεβάδα. «Δεν είχα κοιμηθεί καθόλου και δεν ήμουν καλά. Είναι περίεργο, γιατί νόμιζα πως περνούσα καλά, αλλά κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν φαίνομαι καλά. Οπότε, κατά κάποιον τρόπο αυτές οι φωτογραφίες είναι κάτι, για το οποίο πρέπει να είμαι ευγνώμων», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Καταλαβαινω πως πολλοί άνθρωποι μπορεί να ανησύχησαν. Είναι κατανοητό. Αλλά εγώ προσωπικά δεν καταλάβαινα ότι είναι κάτι ανησυχητικό. Αυτή όμως, είναι και η φύση της ασθένειας. Αυτός είναι ο εθισμός», πρόσθεσε. Όσο για τη συμπεριφορά της, ανέφερε πως πολλές φορές φέρεται πιο «άγρια», γεγονός που μπορεί να τρομάζει τα κοντινά της πρόσωπα. «Είναι τρομακτικό για αυτούς που σε αγαπούν», λέει. Ωστόσο, ίσως αυτές οι φωτογραφίες να έπρεπε τελικά, να κυκλοφορήσουν για να της δώσουν να καταλάβει ότι «πρέπει κάτι να αλλάξει». «Δεν ήμουν έτοιμη πριν. Αυτό είναι το πρόβλημα. Αν είσαι μπρούμυτα στο πάτωμα και δεν είσαι έτοιμος να ξανασηκωθείς, τότε δεν θα το κάνεις. Εγώ σε εκείνο το σημείο, ένιωσα πραγματικά έτοιμη», εξηγεί.

Στη συνέχεια, συμπληρώνει,

«Το μόνο που γνώριζα ήταν ότι αν συνέχιζα στον δρόμο που ακολουθούσα, είτε θα κατέληγα νεκρή, είτε θα έκανα κάτι πολύ, πολύ ηλίθιο». Όσο για την κατάστασή της σήμερα, η Κάρα Ντελεβίν αναφέρει πως νιώθει πολύ καλύτερα, παρά το γεγονός ότι ξέρει πως έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της. «Έχω πολλή ενέργεια ακόμα, αλλά δεν νιώθω το ίδιο αλλοπρόσαλλη. Είμαι πιο ήρεμη. Ξέρω ότι η κατάσταση δεν πρόκειται να διορθωθεί πλήρως ή να θεραπευτεί εντελώς, αλλά είμαι εντάξει με αυτό. Αυτή είναι η διαφορά σε σχεση με παλιά», δήλωσε το μοντέλο.

Τέλος, για το «ταξίδι» της προς τη νηφαλιότητα, η Κάρα Ντελεβίν λέει πως απολαμβάνει πλέον, την καθημερινότητά της και πλέον, είναι σε θέση να αντιληφθεί τις διαφορές στον εαυτό της, σε σχέση με την περίοδο που ήταν εθισμένη στις ουσίες. «Απολαμβάνω τη νηφαλιότητα. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα να βγαίνω έξω, να χορεύω και να περνάω καλά, αλλά στην πραγματικότητα να έχω βαθιές συζητήσεις και σχέσεις με ανθρώπους. Δεν είναι τόσο απλό να είσαι νηφάλιος. Δεν είναι κάτι που γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη. Φυσικά, θα ήθελα να είναι κάτι που γίνεται στιγμιαία, αλλά έπρεπε να σκάψω βαθύτερα για να βρω τον εαυτό μου», είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις